13 C
Braşov
AcasăSportDecizie – șoc în Liga 4 Brașov! Precizia Săcele se retrage din...

Decizie – șoc în Liga 4 Brașov! Precizia Săcele se retrage din campionat! ’’Acest campionat este un bâlci’’

Autor: Adi MARICA

Clubul Precizia Săcele se va retrage din Liga 4 Brașov. Deși echipa este pe primul loc în campionat, președintele Adrian Secelean a decis să oprească finanțarea! ‘’Nu mai avea rost să mai ținem echipa de seniori pentru că acest sezon al campionatului Ligii a 4-a este un bâlci! Am cheltuit o groază de bani cu testele COVID, chiar nu mai avea rost să cheltuim bani aiurea. Ne vom continua activitatea la copii și juniori. Prefer să investim serios în grupe de copii și juniori, dar și în antrenori specializați. Dorim să participăm în competițiile naționale cu juniori republicani’’ a spus Adrian Secelean pentru Monitorul Expres.

„Am rămas cu toții blocați”
Pentru jucători și antrenori, decizia șefilor clubului a fost un șoc. ‘’Chiar nu pot să înțeleg această decizie. Am rămas cu toții blocați când ni s-a comunicat vestea. Luna trecută ni s-a spus că avem asigurat bugetul pentru acest sezon. Este de neînțeles!”, a spus Ion Coman, jucător dar și antrenor secund la Precizia Săcele unde principal a fost fostul internațional Tibi Ghioane. După primele 8 etape disputate în toamnă în Liga a 4-a Brașov, Precizia Săcele, era singura echipă neînvinsă și ocupa primul loc cu un avans de 5 puncte față de a doua clasată, ACSM Codlea. Startul sezonului de primăvară în Liga a 4-a Brașov a fost amânat de AJF Brașov pentru luna aprilie. În toamnă, Liga 4-a Brașov a început într-un format redus, cu doar 5 echipe (Precizia Săcele, Olimpic Zărnești, ACSM Codlea, ACS Steagu Roșu Brașov și Colțea Brașov).

1 COMENTARIU

  1. Dlui Sacelean i-a fost bun clubul cand a pus mână pe electroprecizia!!..Parca asa inceput acapararea pas cu pas ,ma rog sunt banii lui sau mai precis ai electropreciziei mamă…cred ca si consiliul de administrație al firmei e de acord …ce-o face sustinatorul de facto al fotbalului săcelean dl zava..??..Parca si fi-su e în consiliul de administrație!!..asa a inceput si cu fabrica, a desființat pe rând toate secțiile de producție și le-a transformat în depozite..a mai rămas hala de motoare și câteva ateliere pentru obligații…nu m-ar mira ca pe terenul de sport să apară un dezvoltator imobiliar!!!..cu ochii albastrii,…foști colegi de serviciu prin poiană…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române