17.2 C
Braşov
AcasăMagazinNu a fost pregătit! De ce s-au despărțit?

Nu a fost pregătit! De ce s-au despărțit?

Anna Lesko le explică fanilor motivul despărțirii de tatăl fiului său. Cunoscuta cântăreață a evitat până acum să ofere detalii despre cele petrecute în viața ei privată, dar iată că în sfârșit a decis să-și deschidă inima în fața celor care o iubesc!
Lumea mondenă a rămas șocată în urma anunțului despărțirii dintre Anna Lesko și partenerul său. Deși e o fire extrovertită și deja de ani buni în atenția publicului, cântăreață a ales să păstreze discreția maximă în ceea ce privește povestea dintre ea și bărbatul pe care l-a iubit mulți ani și cu care are un copil, ca și motivele care au dus la sfârșitul relației.
Iată că acum vine cu mărturii despre motivul deciziei care i-a surprins pe fanii săi.
Invitată în cadrul unei emisiuni, Anna nu s-a sfiit să atingă subiectul mult discutat în tabloide – momentul în care ea și Adrian Neniță au decis să meargă pe drumuri separate.

De ce s-au despărțit?

„Nu mai privim în aceeaşi direcţie. Mergem aşa frumos, dar nu-mi mai place. Eu sunt o femeie care trăieşte.
Nu zic că Adrian nu, dar nu a fost el pregătit pentru chestia asta. El nu a avut nimic de reproşat, nici eu nu am ce să-i reproşez, dar problema am semnalat-o eu, eu am simţit-o. Şi eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine aşa… pur şi simplu, să treacă.
Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc, îmi place mult emoţia, îmi place să fiu efervescentă, îmi place să dau enorm din partea mea, nu să fiu cumva la jumătate de măsură. (…)”, a detaliat aceasta.
„Ne-am apropiat foarte tare, am împărţit scena împreună, drumurile le făceam împreună, casa împreună, problemele împreună, totul împreună. El DJ, eu cântăreaţa. Nu merge, se macină foarte mult, se uzează enorm. Ne-am înţeles foarte bine, am avut o poveste de dragoste foarte frumoasă, dar s-a dus”, a mai mărturisit cunoscuta cântăreață. Artista a rămas să-și crească singură băiețelul de 7 ani, motiv pentru care susține că este foarte dură în educația sa.

Cum se menține în formă?

„Pâine nu mănânc de foarte mulți ani.(…) Mănânc orice, dar încerc să nu amestec. Mănânc tot ce e verde: brocolli, sparanghel, fenicul. Mănânc foarte multe chestii bogate în toate cele și multe ciorbe. Mai puțin prăjeală și foarte mult pește. Acesta nu se numește regim, e un mod de viață sănătos. Dulciurile nu prea-mi plac și ăsta cred ca este un plus pentru mine. Mănânc și fasole verde, mazăre, năut, linte”, a spus Anna Lesko.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române