15.2 C
Braşov
AcasăStiri BrasovDin 7 autobuze au rămas scaunele și documentele - pe domeniul public...

Din 7 autobuze au rămas scaunele și documentele – pe domeniul public al Brașovului

Săptamâna trecută, polițiștii locali din cadrul Biroului Activitate Comercială și Protecția Mediului au identificat pe terenul situat în zona Decathlon, lângă Șoseaua de Sud-Est, o depozitare de deșeuri rezultate din dezmembrarea unor autobuze.
„Erau aruncate scaune, diverse componente și acte care aparțineau societății comerciale care deținea mijloacele de transport, inclusiv certificate de înmatriculare, carte de identitate a autovehiculului, autorizație de reparații eliberată de IPJ Brașov, licența pentru transportul internațional de persoane, toate în original. Obiectele aruncate au fost identificate ca fiind componente ale unor autobuze marca Mercedes”.

Au fost efectuate demersuri pentru a identifica de unde provin aceste deșeuri. După cercetări a fost găsită sursa acestor resturi, mai precis 7 autobuze ale unei societăți comerciale cu punctul de lucru în Brașov, care fuseseră cumpărate de o societate comercială din municipiul Bacău. După dezmembrarea autobuzelor, societatea respectivă a vândut materialele feroase și neferoase, iar ce nu a putut fi valorificat a fost aruncat pe câmp în zona Decathlon în data de 23 februarie 2021.
Firma a fost sancționată contravențional conform OUG nr.195/2005 privind protecția mediului cu o amendă de 25.000 lei și a fost obligată să salubrizeze zona. Luni 8 martie 2021, angajații firmei în cauză, împreună cu un operator de salubritate au curațat zona respectivă, bineînțeles, pe banii „afaceriștilor” din Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române