8 C
Braşov
AcasăMagazinRamona Bădescu: A fost momentul cel mai uimitor și mai răscolitor!

Ramona Bădescu: A fost momentul cel mai uimitor și mai răscolitor!

Ramona Bădescu a vorbit despre cea mai fericită perioadă din viața sa. Aceasta a devenit mamă la vârsta de 50 de ani, iar fiul ei Ignazio Salvo Cali este minunea din viața ei.
Ramona Bădescua vorbit despre viața pe care o trăiește în acest moment. Aceasta se află în Italia, iar alături de ea se află și mama sa, pentru a o ajuta cu băiețelul.
„Este posibil să fii fericită, să nu dormi noaptea și să fii cea mai fericită mamă din lume. Am răpit-o pe mama, eu și mama ne-am dorit ca ea sa aibă un nepoțel. Dumnezeu mi l-a dat pe fiul meu și este cel mai frumos vis.
Am născut prin cezariană pentru că era așezat cu capul în sus, dar mi-aș fi dorit să simt durerile nașterii. Dar nu se putea. Medicul a fost extrem de bun, după două ore eram deja la salon. Am fost emoționată când l-am ținut în brațe. În viața asta Dumnezeu mi-a dat și bucurii și necazuri, am știut să le accept pe toate. Dar în momentul în care l-am auzit pe el plângând a fost momentul cel mai uimitor și mai răscolitor. Cea mai grea meserie este meseria de mamă. De atunci ştiu ce înseamnă să fii mamă, realizez ce sacrificii a făcut mama pentru mine”, a spus Ramona Bădescu.
Fiul Ramonei Bădescu împlinește pe 17 martie vârsta de 1 an și 6 luni. Botezul micuțului nu a avut loc încă, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.
Fabio Cali este bărbatul din viața Ramonei Badescu, bancher și om de afaceri cu origini siciliene. Aceasta spune că cei doi au multe în comun, sunt amândoi în zodia Săgetătorului și ambii iubesc bijuteriile.
„Sunt norocoasă că logodnicului meu îi plac mult bijuteriile. El este unic, este omul care mă cucerește în fiecare zi. Focul nostru este veșnic și cât mai aprins. Mai și izbucnște, dar poate ăsta e secretul. Ne-am găsit la o vârstă matură, ne leagă iubirea față de copil”, a mai declarat Ramona Bădescu, care a primit un superb inel de logodnă cu diamante, însă pe care a mărturisit că nu prea îl poartă, ci că preferă să-l țină la bancă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române