4.6 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Supă cremă de spanac

Ingrediente: 550-650 gr. spanac, 60 gr. unt, 2 buc. ceapa, un ou, o lingură făină, un pahar lapte, 2-3 buc. oase, sare, 2 l apă
Mod de preparare: Se spală bine oasele, se sparg pe lungime și se pun la foc împreună cu ceapa. După ce au fiert 1 1/2-2 ore, se strecoară și se aseaza oala din nou la foc. Când zeama clocoteste, se adaugă făina bine amestecată cu lapte călduț și spanacul care a fost curăăat, spalat bine în mai multe ape și opărit cu apă clocotită și sare. După ce a fiert bine supa 20-30 min. se strecoară și se trece spanacul prin sită. Se amestecă pireul cu zeama și sarea și se așeaza din nou pe foc pentru 2-3 min. Se drege apoi cu un gălbenuș. Se adaugă untul și pătrunjelul tocat fin.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 8 martie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române