9.1 C
Braşov
AcasăSportLiga 3: Ultimele repetiții pentru echipele brașovene

Liga 3: Ultimele repetiții pentru echipele brașovene

Autor: Adi MARICA

l Corona va juca sâmbătă la Chiajna, ACS SR Brașov la Pucioasa, iar ACS Kids Tâmpa se va duela cu Sepsi OSK 2

Formațiile brașovene de eșalonul trei se apropie de atât de așteptatul moment al reluării partidelor oficiale. Cu o săptămână înainte de restartul diviziei C, echipele brașovene și-au programat ultimele teste de verificare înaintea reluării sezonului.

Râșnovul, înfrângere la final

Cetate Râșnov a încheiat, miercuri seara, seria jocurilor de pregătire cu un meci în deplasare la KSE Tg. Secuiesc. Elevii lui Petre Lucian au pierdut la limită, scor 0-1, golul victoriei covăsnenilor fiind marcat de fundașul central Răzvan Damian. Cetate Râșnov a înregistrat astfel primul eșec din jocurile de verificare, după 3-1 cu Sepsi OSK 2 (L3), 1-1 cu AFC Odorheiu Secuiesc (L3), 2-0 cu CS Tunari (L3), 1-1 cu ACS Steagu Roșu Brașov (L4), 2-2 cu Corona Brașov (L3) și 2-1 cu KSE Tg. Secuiesc (L3). Cetate Râșnov: Petrescu – Suciu, Potecu, David, S. Marin – Botea, Lascu, Staicu, Rares Mihai – Mircescu, Babei . Au mai jucat Băncilă, Coman și Furțea. „Ne-a lipsit concentrarea față de meciurile trecute. A fost un joc de uzură, cu multă risipă de efort, decis de lovitura liberă executată de Damian. Este clar că mai avem multe lucruri de pus la punct până la ora primul joc oficial. Sper să putem recupera din jucătorii accientați, pentru că și la meciul cu Tg. Secuiesc am avut probleme de lot“, a spus Petre Lucian. Echipa râșnoveană se află într-o situație dificilă în clasamentul din C5, unde după 10 etape ocupă penultimul loc, la egalitate de puncte, 6, cu ultima clasată ACS Kids Tâmpa Brașov. De altfel, în prima etapă din 2021, cele două echipe se vor duela la Râșnov într-un meci al suferinței.

Corona, ultimul test la Chiajna

Liderul din C5, Corona Brașov va juca sâmbătă, în deplasare, cu Concordia Chiajna (L2), ultimul amical înaintea startului oficial din Liga 3-a. „Jucăm la Chiajna ultimul amical cu o echipă bună de liga a 2-a, un joc din care avem doar de câștigat. Așteptăm cu nerăbdare startul sezonului din Liga a 3-a“, a spus Călin Moldovan, antrenorul brașovenilor. Cei de la Corona au jucat până acum opt jocuri de pregătire: 2-4 cu AFK Miercurea Ciuc (L2), 3-2 și 4-2 cu Olimpic Zărnești (L4), 2-2 cu Rapid (L2), 4-1 cu Sepsi OSK2 (L3), 4-1 cu Dacia Unirea Brăila (L3), 6-0 cu ACS Kids Tâmpa Brașov (L3), 2-2 cu Cetate Râșnov (L3).

ACS SR Brașov, ultimele reglaje la Pucioasa

Ultimul joc de pregătire al iernii pentru ACS SR Brașov este programat sâmbătă, de la ora 12.00, în deplasare, cu FC Pucioasa (L3). „ Sper ca la Pucioasa să putem alinia cea mai bună formulă de joc. Noi, cei din staff-ul tehnic, ne-am făcut o idee despre jucătorii din lot în aceste amicale pe care le-am disputat. Acum rămâne să găsim și formula pentru primele etape. În momentul în care vom începe campionatul vom arăta altfel“, spunea Liviu Nicolae la finalul cantonamentului de la Tărlungeni. De la reluarea pregătirilor, elevii lui Liviu Nicolae au jucat șapte meciuri amicale: 1-1 cu KSE Tg. Secuiesc (L3), 5-1 cu Colțea Brașov (L4 Brașov), 0-4 cu Viitorul Ianca (L3), 0-2 cu Ceahlăul (L3), 2-3 cu ACSM Codlea (L4 Brașov), 2-2 cu Precizia Săcele (Liga 4 Brașov) și 5-1 cu Colțea Brașov (Liga 4 Brașov). În primul meci oficial din 2021, ACS SR Brașov va juca, în deplasare, cu AFC Odorheiu Secuiesc, echipă pregătită de brașoveanul Florin Stîngă.

ACS Kids Tâmpa, amical cu Sepsi OSK 2

ACS Kids Tâmpa Brașov va juca sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare, cu Sepsi OSK 2, în ultimul joc de pregătire. Cei de la Kids Tâmpa au fost cei mai activi în ceea ce privește meciurile amicale, însă rezultatele au fost sub așteptări:  1-6 cu Aerostar Bacău (L2) , 0-5 cu Dunărea Călărăși (L2), 0-9 cu FC U Craiova (L2),  0-6 cu CS Mioveni (L2), 4-2 cu ACS Prejmer (L4), 0-3 cu Olimpic Zărnești (L4) , 1-4 cu FC Hermanstadt 2 (L3), 2-4 cu FC Pucioasa (L3), 0-6 cu Corona Braov (L3) și 0-1 cu FC Voluntari U 19. „Am făcut o pregătire bună fizică și am jucat și multe meciuri amicale, majoritatea cu echipe foarte bune de Liga 2 și Liga 3. Ne-am confruntat și cu probleme medicale, dar sperăm ca la startul sezonului să fim pregătiți din toate punctele de vedere“, a spus Ciprian Anghel, unul dintre antrenorii echipei brașovene. În prima etapă din 2021, Kids Tâmpa se va deplasa la Râșnov pentru meciul cu Cetate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române