8.7 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Sufleu de tăiței cu mere

Ingrediente: 1/2 kg mere, 4-5 linguri zahăr, 1 linguriță gris sau făina, coaja de lămâie, 200 g tățtei, 1 litru lapte, 1 ou, 2 linguri pesmet, zahar vanilat, câteva nuci macinate
Mod de preparare: Se fierb tăițeii în laptele clocotit cu jumatate cantitate de zahăr, până când absorb complet laptele. Separat se îngroașăm un pahar lapte cu o linguriță făină sau de gris. Se ia de pe foc, se amestecă cu gălbenușul, cu restul de zahăr și cu zahărul vanilat si coaja de lămâie. Se amestecă tăițeii strecurați cu merele tăiate felioare și cu crema de lapte, se adaugă albușul spuma și pesmetul. Se toarnă într-o formă unsă și se coace o oră la foc potrivit Mod de servire Se serveste presărat cu câteva nuci măcinate.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 4 martie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE