14.1 C
Braşov
AcasăMagazinRaluca Pastramă: Nu am nimic de reproșat nimănui

Raluca Pastramă: Nu am nimic de reproșat nimănui

Raluca Pastramă, fosta soţie a latin-lover-ului Pepe, spune că a acceptat deja ideea separării definitive de cel care i-a fost soţ cu acte în regulă, preţ de aproape un deceniu. Raluca şi Pepe au împreună două fiice superbe, Rosa, de 8 ani şi şapte luni, și Maria, de cinci ani şi opt luni, de care Raluca este foarte preocupată. Întrebată de reporteri despre posibilitatea ivirii unei noi iubiri, Raluca a declarat, cu fermitate: „Da, am 30 de ani şi sunt încă tânără, dar momentan nu iau în calcul prezenţa unui alt bărbat în viaţa mea” .
Raluca Pastramă a vrut să dezmintă zvonurile care au tot circulat pe seama infidelității ei față de Pepe: „Ştiu că s-au scris despre mine tot felul de poveşti, dar asta nu mă va împiedica să pun în practică ceea ce am decis că e cel mai bine să fac în anii ce vin şi anume că pentru mine personal ceea ce va conta o lungă perioadă de timp va fi în primul rând educaţia fetelor mele. Ele au devenit rostul meu suprem în viaţă mai mult. Sigur, erau comoara mea cea mai de preţ şi înainte, înainte când formam împreună cu Pepe o familie, dar acum micuţele mele îmi oferă nu doar sprijin, ci sunt mai mult decât busola care te ajută să nu te pierzi”, spune Raluca.
Ea a adăugat că nu are nimic de reproşat nimănui şi cu atât mai puţin lui Pepe. „O voi repeta de mai multe ori ori probabil în lunile ce vor veni, dar nu am nimic a le reproşa celor din jurul meu. Nici lui Pepe, nici mie. Iau situaţia ca atare şi voi încerca să-i fac faţă aşa cum mă pricep mai bine!”.
Fosta soţie a lui Pepe nu pare dispusă a mai crede într-o viitoare poveste de iubire: „Nu vreau să spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv să fac asta şi v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creşterea fetelor. Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea. Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române