23.8 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Salată de creier de boeuf

Ingrediente: 1 creier de vițel sau de porc, 100 ml ulei sau unt, suc de lămâie (otet), piper, o felie de franzelă, salata verde, măsline, ceapă
Mod de preparare: Se spală creierul, se curăță de pieliță și se fierbe în apă cu sare și cu puțin oțet. După ce a fiert, se scoate și se lasă să se răcească. Se pune într-un castron, se adaugă miezul de pâine înmuiat în lapte, se adugă untul sau uleiul, se sărează și se piperează. Se pune suc de lămâie sau oțet, după gust. Se amestecă bine până se formează o pastă omogenă. Se toacă ceapa mărunt, dar nu se încorporează în salată decât în momentul servirii. Se pune pe un platou și se garnisește cu măsline și frunze de salată verde. Mod de servire: Se servește după 10 – 15 minute de la preparare, bine răcită

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 2 martie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române