17.5 C
Braşov
AcasăStiri BrasovMarian Rasaliu: „Din postura de fost prefect, vă garantez că nu era...

Marian Rasaliu: „Din postura de fost prefect, vă garantez că nu era nevoie de oameni în plus pe funcţiile de subprefect”

Autor: M.P.

- Advertisement -

Deputatul Marian Rasaliu a criticat deciziile Executivului de a crea posturi noi în prefecturi și de a nu încuraja industria românească, făcând referire la fabrica de camioane Roman S.A. „În contradicție cu ceea ce anunță premierul, și aici mă refer la austeritatea bugetară, cei de la guvernare au găsit de cuviință să își plătească datoriile față de susținători prin crearea de posturi bine plătite la stat. Mă refer aici la poziția de subprefect și la cea de secretar general. Din postura de fost prefect al județului Brașov, vă garantez că nu era nevoie de oameni în plus pe aceste funcții. Toate sporurile tăiate din Instituția Prefectului de către guvernanți sunt compensate de salariile celor doi proaspăt angajați.” a declarat Marian Rasaliu.
Fostul prefect, ajuns acum parlamentar, a atras atenția și asupra amendamentelor depuse de social-democrați, pentru Brașov, care nu au fost însă luate în seamă, din cauza „austerităţii”. Unul dintre acestea vizează Spitalul Regional, pentru care Rasaliu a cerut o suplimentare de 13 milioane de lei şi deblocarea urgenţă a proiectului. „Al doilea amendament este legat de finalizarea Aeroportului din Brașov, pentru care am solicitat 23 de milioane de lei, adică suma pe care Guvernul PSD, când era la conducerea țării, a acordat-o, cu titlu de sprijin, pentru începerea acestui proiect. Ca sursă de finanțare, menționez Fondul de Rezervă aflat la dispoziția Guvernului.” a spus parlamentarul.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE