6.3 C
Braşov
AcasăSportLiga 3: ACS SR Brașov, final de cantonament

Liga 3: ACS SR Brașov, final de cantonament

Autor: Adi MARICA

l În stagiul de pregătire de la Tărlungeni, stegarii au jucat trei meciuri amicale cu ACSM Codlea, Precizia Săcele și Colțea Brașov

Timp de cinci zile, elevii lui Liviu Nicolae, Ioan Naghi și Dan Bona s-au aflat în cantonament la Tărlungeni. Pe lângă antrenamente, brașovenii au avut programate și trei jocuri amicale cu echipe de Liga a 4-a. Astfel, joi ACS SR Brașov a disputat două jocuri de pregătire cu echipele de Liga a 4-a, ACSM Codlea și Precizia Săcele. În primul meci disputat joi, brașovenii au fost învinși cu 3-2 (0-1) de ACSM Codlea. La pauză, elevii lui Liviu Nicolae au intrat în avantaj după autogolul lui Tița, dar în partea secundă cei de la Codlea au revenit și au marcat de trei ori prin R. Rușeț (pen), Capverde și Pușcașu. Pe final, Cenk Firat a redus din diferență. În al doilea test de joi, ACS SR Brașov a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-0) cu Precizia Săcele. Brașovenii au condus cu 2-0 prin golurile lui Dragoș Sandu (pen.) și Raul Dumitrovici, dar în partea secundă săcelenii au restabilit egalitatea prin dubla lui Ardeleanu.

Victorie la scor cu Colțea

Ieri, la ieșirea din cantonament, ACS SR Brașov s-a duelat cu Colțea Brașov. ACS SR Brașov s-a impus cu 5-1 (4-1). Golurile victoriei echipei antrenate de Liviu Nicolae, Ioan Naghi și Dan Bona au fost marcate de Denis Rența (2), Raul Dumitrovici (2) și Brânzea, iar pentru Colțea golul de onoare a fost înscris de Șerban. ACS SR Brașov și Colțea s-au mai întâlnit într-un joc de verificare și la începutul acestei luni, încheiat cu același scor, 5-1. În meciul de ieri, Cenk Firat și Robert Elek nu au putut juca, ambii atacanți acuzând probleme medicale. În schimb, căpitanul Horia Popa, absent la primele două jocuri din cantonamentul de la Tărlungeni, a bifat 20 de minute în amicalul de ieri. În meciul cu Colțea, Liviu Nicolae a mizat pe: Căucă: Dușa,Burlacu, Brânzea, Mitu – D. Sandu, Fekete, D. Rența – Savu, Dumitrovici, Iordache. Au mai jucat: Balcan – Răducan, E. Rența, Brânzea, Babeiu, Tudorie, H. Popa, Godri, Coltofeanu, Ignat, Lupu și Toderașcu.

Cu Pucioasa, ultimul test al iernii

Ultimul joc de pregătire al iernii pentru brașoveni este programat sâmbătă, în deplasare, cu FC Pucioasa (L3). De la reluarea pregătirilor, elevii lui Liviu Nicolae au jucat șapte meciuri amicale: 1-1 cu KSE Tg. Secuiesc (L3), 5-1 cu Colțea Brașov (L4 Brașov), 0-4 cu Viitorul Ianca (L3), 0-2 cu Ceahlăul (L3), 2-3 cu ACSM Codlea (L4 Brașov), 2-2 cu Precizia Săcele (Liga 4 Brașov) și 5-1 cu Colțea Brașov (Liga 4 Brașov).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române