17.8 C
Braşov
Acasă Cititori Rețeta zilei

Rețeta zilei

Borş de pui cu zarzavaturi

Ingrediente: 1 pui tânar, 2 l apă, borţ (după gust), 1 pîtrunjel, 1 morcov, 1 ceapă, 2 roşii, 2 linguri orez, 1/2 lingură mărar şi pătrunjel tocat, 1 ou, sare
Mod de preparare: Mor-covul, pătrunjelul şi ceapa tăiate ca fideaua se pun la fiert cu apă. Când zarzavatul este fiert pe jumătate, se adaugă puiul tăiat bucăţi şi măruntaiele lui, sarea, orezul spălat şi roşiile tăiate bucăţi, fără pieliţă şi seminţe. Se spumează, se adaugă borşul fiert şi strecurat (cantitatea după gust). Când bucăţile de pui sunt aproape fierte, se adaugă verdeaţa. Mod de servire Se serveşte dres cu un ou bătut.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 25 februarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

FRF a stabilit gazdele barajelor de promovare în Liga 2 / Situație inedită dacă ACS SR Brașov se califică la baraj

Federația Română de Fotbal a stabilit astăzi, prin tragere la sorți, ordinea disputării meciurilor celor două manșe ale fiecărei etape de baraj pentru...

Poliția Brașov: Sfaturi pentru o vacanță în siguranță!

Vacanța de primăvară reprezintă un prilej de bucurie pentru copii, iar pentru părinți un motiv în plus să acorde atenție sporită pericolelor la care...

Pisică pierdută în zona Teatrului Dramatic „Sică Alexandrescu”. Răspunde la numele Isis

Pisica din imagini a fost pierdută în Brașov, în zonele Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu”, str. Vlad Țepeș, str. Agrișelor. Răspunde la numele Isis și...

Cu distanțare fizică: Slujba de Înviere la Catedrala Ortodoxă Brașov – pe scenă, în Piața Sfatului

l Mieii - în piețe începând de vineri Viceprimarul Flavia Boghiu și prefectul Cătălin Văsii au avut, în cursul zilei de marți, o discuție cu...

COMENTARII RECENTE