9.1 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Somon la cuptor cu sos de portocale

Ingrediente: 4 buc file de somon, sare, piper, 3 linguriţe condiment amestecat (chimen, rozmarin, cimbru), ulei de măsline; pentru sos: o ceapă verde tăiată mărunt, o portocală tăiată bucăţele, 10 măsline verzi tocate, o linguriţă suc de portocale, o linguriţă suc de lămâie.
Mod de preparare: Se încălzeste cuptorul. între timp, se prepară sosul. Intr-un vas de mărime medie se amestecă ceapa, portocala, măslinele, sucul de portocale şi cel de lămâie, sare şi piper. Fileurile de peste se ung cu ulei de măsline, se săreaza şi se piperează, după care se condimentează. Când cuptorul s-a încins, se pune somonul pentru 17 minute. Este posibil să nu arate făcut, dar este pătruns. Se serveşte cu sosul separat.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 24 februarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române