15.8 C
Braşov
AcasăEconomicCe salariu minim iei la Lidl în Brașov începând cu 1 Martie...

Ce salariu minim iei la Lidl în Brașov începând cu 1 Martie ?

În anul financiar 2021, cel mai mic venit mediu lunar realizat de un vânzător la Lidl va fi de 4.400 de lei brut (aproximativ 2.700 de lei net), sumă ce include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paște și de Crăciun, precum și alte tipuri de bonusuri și sporuri.
Angajații companiei se bucură, în primii ani de colaborare, de creșteri salariale anuale garantate. Astfel, în 2021, un vânzător aflat în al patrulea an de la angajare va câștiga un venit mediu lunar de cel puțin 5.100 de lei brut.
Lanțul german de magazine tip discount extinde pachetul de beneficii oferit angajaților cu alte tipuri de bonusuri. În plus, compania crește valoarea nominală a tichetelor de masă oferite tuturor categoriilor de angajați, la 20 de lei pe zi lucrătoare și dublează sporul pentru lucrul în zilele de weekend, pentru angajații din magazine și depozite.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

1 COMENTARIU

  1. Contează salariul din care plătești contribuția la pensie!
    Bonurile de masa, primele, bonusurile tip cadou sunt bune acum, dar sunt o păcăleală pentru cel angajat, avantaj angajatorul! Toate sa fie introduse in salariu si sa se plătească contribuția la pensie!
    La bătrânețe ca pensionar cand cheltuielile cresc, angajatul Lidl va trai prost!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE