16.6 C
Braşov
AcasăStiri BrasovMiniștrii lasă locul consilierilor: Un nou (vechi) membru în deliberativul Consiliului...

Miniștrii lasă locul consilierilor: Un nou (vechi) membru în deliberativul Consiliului Judeţean Brașov

Autor: Mihaela Parghel

- Advertisement -

l De 2 ori noroc!

PNL îşi completează grupul de reprezentanţi din Consiliul Judeţean Braşov după demisia lui Ionuţ Banciu, care a optat pentru un loc în Camera Deputaţilor după alegerile parlamentare din decembrie, iar mai nou, a renunțat și la poziția de deputat pentru că a fost numit secretar de stat în Ministerul Mediului. Locul acestuia va fi luat de Horia Nistor, cel care a avut un mandat incomplet de consilier județean şi în perioada aprilie 2019 – septembrie 2020, venind tot „pe ultima sută de metri”, pentru înlocuirea unui demisionar.

Horia Nistor a ajuns consilier județean după demisia mai multor colegi de partid

Horia Nistor este candidatul de pe poziţia numărul 22 pe lista propusă de PNL Braşov la alegerile locale din septembrie. El a reuşit să ajungă în Consiliul Judeţean după ce mai mulţi colegi mai bine poziţionaţi pe listă au demisionat. Printre aceştia se află Mihai Donţu, şi Liviu Cocoş, care au renunţat la mandate imediat după alegeri, când, la presiunile USR-PLUS, PNL a decis să solicite tuturor candidaţilor cu urmăriri penale să demisioneze, dar şi Mara Mareş, care a vrut să se concentreze pe alegerile parlamentare, unde nu a mai reuşit totuşi să obţină un nou mandat. Aceasta a devenit, totuşi, de curând, consilier de stat în Cancelaria prim-ministrului Florin Cîţu.

Compania reprezentată de Horia Nistor, experienţă în contractele cu instituţiile publice

- Advertisement -

Horia Nistor a ocupat, pe lista din 2016 a PNL, poziţia nr. 20 şi a reuşit, într-un final, să aibă un scurt mandat în Consiliul Judeţean. Acum, ajunge din nou în CJ, de pe poziţia nr. 22, dar mult mai repede decât în mandatul precedent. Horia Nistor s-a făcut cunoscut, în ultimii ani în Braşov, ca reprezentant legal al unei firme de construcţii care a avut mai multe contracte pe bani publici, cu diferite instituţii, inclusiv Primăria Braşov şi Consiliul Judeţean. Compania de construcţii Har&H SRL a câştigat, printre altele, contractele pentru reparaţiile şi modernizarea Cinematografului Astra, pentru amenajarae Planetariului de la Zoo Braşov – ambele cu fonduri de la bugetul local al municipiului Braşov, sau pentru reabilitarea Corpului A al Colegiului Tehnic Transilvania, unde investiţia a fost decontată din bani europeni. Tot firma Har&H a câştgat, în asociere cu SC Romfit Grup SRL şi contractul cu finanţare europeană, pentru reparaţii, modernizare şi eficientizare energetică a Unităţii de Asistenţă Medico-Socială de Pneumoftiziologie de la Sânpetru – unitate aflată în coordonarea Consiliului Judeţean.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina