6.3 C
Braşov
AcasăStiri BrasovOpera ne-deschisă, iar închisă

Opera ne-deschisă, iar închisă

Din cauză că Brașovul a reintrat în scenariul roșu, Opera Brașov, care avea primul spectacol cu public programat în week-end-ul acesta se vede nevoită să amâne pentru cel puțin încă 2 săptămâni întâlnirea cu publicul în sala de spectacole.
Reprezentanții instituției de cultură spun că: „organizarea și desfășurarea spectacolelor cu participarea publicului este interzisă pentru următoarele 14 zile. Deși așteptam cu bucurie revederea cu dumneavoastră în sala noastră de spectacole, suntem nevoiți să anulăm cele trei evenimente anunțate pentru perioada 20 – 27 februarie 2021. Contravaloarea biletelor achiziționate va fi returnată din locul cumpărării acestora: la Casieria Operei Brașov, respectiv pe site-ul www.bilet.ro – pentru biletele achiziționate online. Perioada de returnare a banilor este de 30 de zile de la publicarea prezentului anunț. Program Casierie: Luni – Vineri 10 – 17. Informații se pot obține la telefon 0268/419.380.
Vă mulțumim pentru înțelegere și sperăm să ne revedem în curând! Între timp, vă invităm să ne fiți alături online sâmbătă, 20 februarie 2021, de la ora 18.30, pentru transmisiunea directă a momentelor reprezentative din opera bufă „Don Pasquale” de G. Donizetti!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române