17.2 C
Braşov
AcasăSportMeciuri pe bandă rulantă: Sâmbăta amicalelor pentru echipele brașovene

Meciuri pe bandă rulantă: Sâmbăta amicalelor pentru echipele brașovene

Autor: Adi MARICA

l Cetate Râșnov, ACS SR Brașov, Corona și Kids Tâmpa își intensifică ritmul pregătirilor

Echipele brașovene de Liga a 3-a continuă seria jocurilor de pregătire. Sâmbătă, ACS SR Brașov se va duela cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe terenul sintetic de la Tărlungeni. De la reluarea pregătirilor, elevii lui Liviu Nicolae au jucat trei meciuri amicale: 1-1 cu KSE Tg. Secuiesc (L3), 5-1 cu Colțea Brașov (L4 Brașov) și 0-4 cu Viitorul Ianca (L3). Adversarul brașovenilor în acest amical, ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, ocupă locul 6 în seria I a Ligii a 3-a, cu 16 puncte după 10 etape. Meciul este programat de la ora 13.30.

Kids Tâmpa, test cu Corona pe ICIM

Tot sâmbătă, dar pe ICIM, de la ora 12.00, este programat amicalul dintre ACS Kids Tâmpa și Corona Brașov. Cei de la Kids Tâmpa au fost cei mai activi în ceea ce privește meciurile amicale:  1-6 cu Aerostar Bacău (L2) , 0-5 cu Dunărea Călărăși (L2), 0-9 cu FC U Craiova (L2),  0-6 cu CS Mioveni (L2), 4-2 cu ACS Prejmer (L4), 0-3 cu Olimpic Zărnești (L4) , 1-4 cu FC Hermanstadt 2 (L3) și 2-4 cu FC Pucioasa (L3). De cealaltă parte, Corona Brașov a jucat cinci jocuri de pregătire: 2-4 cu AFK Miercurea Ciuc (L2), 3-2 cu Olimpic Zărnești (L4), 2-2 cu Rapid (L2), 4-1 cu Sepsi OSK2 (L3) și 4-1 cu Dacia Unirea Brăila (L3).  Și Cetate Râșnov are programat sâmbătă un meci amical la Tărlungeni. Adversarul echipei pregătite de Petre Lucian va fi ACS Steagu Roșu Brașov (L4 Brașov), echipă antrenată de Ionuț Mitroi. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 10.00. Râșnovenii au jucat în această iarnă trei jocuri de pregătire: 3-1 cu Sepsi OSK 2 (L3), 1-1 cu AFC Odorheiu Secuiesc (L3) și 2-0 cu CS Tunari (L3).

ACS Prejmer vs. Olimpic Zărnești

Echipele de Liga a 4-a, ACS Prejmer și Olimpic Zărnești se vor duela sâmbătă, de la ora 11.00, pe terenul prejmerenilor. Zărneștenii au jucat miercuri, la Tg. Secuiesc, un amical cu echipa locală de Liga a 3-a, KSE. După un joc extrem de disputat, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 2-2. Golurile echipei antrenate de Mihai Stere au fost marcate de Ionuț Grideanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române