9.1 C
Braşov
AcasăSportCupa Mondială la sărituri cu schiurile. Japonezul Ryoyu Kobayashi, învingător la...

Cupa Mondială la sărituri cu schiurile. Japonezul Ryoyu Kobayashi, învingător la Râșnov. Norvegianul Halvor Egner Granerud, descalificat!

Japonezul a câştigat, astăzi, concursul de la Râşnov, pentru Cupa Mondială la sărituri cu schiurile, după ce norvegianul Halvor Egner Granerud, câştigătorul iniţial, a fost descalificat. Kobayashi a obținut a doua sa victorie din acest sezon cu 257,9 puncte, după sărituri de 94 m şi 98,5 m. El a fost urmat de polonezul Kamil Stoch, câştigătorul Turneului celor Patru Trambuline în acest an, 256,3 puncte (92,5 m, 97,5 m) și germanul Karl Geiger, cu 255,7 puncte (94,5 m, 96,5 m). Norvegianul Granerud, cel care obținuse iniţial victoriala Râșnov, a fost descalificat din cauza faptului că avea un costum de concurs neregulamentar, motiv pentru care şi campionul german Markus Eisenbichler a fost descalificat în prima manşă! Sportivul român Daniel Andrei Cacina a ocupat locul 42 în prima manşă, cu 99,4 puncte (84,5) și nu s-a calificat în manșa finală.
Tot astăzi, japoneza Sara Takanashi a câştigat al doilea concurs de la Râşnov din Cupa Mondială la sărituri cu schiurile. Takanashi, clasată a doua în concursul de joi, s-a impus cu total de 239,2 puncte, după sărituri de 92 şi 99 de metri. Pe locul secund a terminat norvegianca Silje Opseth, cu 232,9 puncte (90,5 m şi 97 m), iar a treia a fost slovena Nika Kriznar, cu 228,6 puncte (88 m, respectiv 92,5 m). Dana Haralambie (România) s-a clasat pe 28, cu 176,6 puncte, după ce în prima manşă a sărit 85,5 metri, iar în a doua 79 m. Sâmbătă este programat la trambulina Valea Cărbunării un concurs pe echipe mixte la Râşnov (10:45).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române