13 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Ciorbă grecească

Ingrediente: 1/2 kg carne de vacă, zarzavat de supă, 2 linguri de orez, 1 ou, lămâie, sare.
Mod de preparare: Se taie carnea în bucăţele şi se pune la fiert cu 1 1/2 l apă cu sare. Se ia spuma şi se adaugă zarzavatul de supă intreg. Când carnea este fiartă, se scoate zarzavatul şi se adaugă orezul spălat. După ce a fiert orezul, se drege ciorbă cu ou bătut şi zeama de lămâie.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 18 februarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române