25.2 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Ciorbă grecească

- Advertisement -

Ingrediente: 1/2 kg carne de vacă, zarzavat de supă, 2 linguri de orez, 1 ou, lămâie, sare.
Mod de preparare: Se taie carnea în bucăţele şi se pune la fiert cu 1 1/2 l apă cu sare. Se ia spuma şi se adaugă zarzavatul de supă intreg. Când carnea este fiartă, se scoate zarzavatul şi se adaugă orezul spălat. După ce a fiert orezul, se drege ciorbă cu ou bătut şi zeama de lămâie.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 18 februarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ