5.8 C
Braşov
AcasăMagazinRădulescu, Pestrițu și Drăgușanu: Top trei femei frumoase alcătuit de Botezatu

Rădulescu, Pestrițu și Drăgușanu: Top trei femei frumoase alcătuit de Botezatu

Cătălin Botezatu a alcătuit un top trei al femeilor din România, dar… surpriză! Pe primul loc nu se află Bianca Drăgușanu. Fosta sa iubită abia a prins locul trei. Prima, în opinia lui, este Mihaela Rădulescu.
„Îmi asum acest top 3, o spun de la început. O să pornesc cu locul l, care îi aparține unei mari dive, este vorba despre Mihaela Rădulescu. Ea s-a tot reinventat, asta înseamnă respect pentru public, pentru fani, dar și pentru ea, ca persoană. A copiat modelul Madonna, care se reinventează mereu, indiferent de vârsta pe care o are”, a declarat Cătălin Botezatu. „De fapt, Mihaela nu are vârstă, spune lucrurilor pe nume, este o femeie puternică, transmite sensibilitate, este femme fatale. Poți vorbi orice subiect cu ea, s-a stilat foarte mult în Monte Carlo, unde locuiește de peste zece ani. Mihaela și-a mărit bustul, și-a refăcut dantura și și-a micșorat nasul. Nu este o femeie obișnuită, realizează că este un exemplu, demn de urmat, în toate, de aceea a și apelat la operații estetice. Dar sunt făcute decent, toate, chiar discret, aș putea spune“, a adăugat Bote.

Ce nu îi place lui Bote la Bianca Drăgușanu

„Am pus-o pe locul al treilea, pentru că exagerează cu buzele, nu sunt pentru mărirea exagerată, nu-mi place. Când va afla, mă va suna instant, mă va face cu ou și cu oțet. Dar, ea știe că sentimentele mele pentru ea vor fi veșnice, până la capăt, și că va putea conta pe mine. Bianca Drăgușanu are picioare lungi, frumoase, ca bețele de troleu. Are multe operații estetice, dar nu aberante, nu e o păpușă gonflabilă, cum zic oamenii răi. Nu și-a scos coastele, nu și-a lungit picioarele, și-a pus sâni și și-a reparat dantura. Am pus-o pe locul al treilea pentru că exagerează cu buzele, nu sunt pentru mărirea exagerată, cum e cazul ei, nu-mi place”, a declarat Botezatu, despre fosta sa iubită.

„Bianca este în trend cu operațiile estetice, aflate la modă și în America. Da, și Bianca și-a mărit și posteriorul, chiar dacă și înainte arăta bine. Acum arată însă și mai bine, așa că „Trăiască cine i l-a mărit!“. Bote spune că „Bianca este o mamă bună, o femeie de afaceri pricepută, face lucruri de calitate, a evoluat. Și-a făcut banii ei, din reclame, din imagine, din atelierul de creație, în care muncește foarte mult. Oamenii sunt răi, când o critică“.

Ce spune Cătălin Botezatu despre Adelina Pestrițu, locul doi în topul lui

Pe locul doi în topul designerului se află Adelina Pestrițu. Cu toate că i-a fost greu să decidă între brunetă și Bianca, Botezatu a lăsat medalia de bronz pentru fosta sa iubită.
„Pentru mine, Adelina este o femeie cu trăsături frumoase și nu înțeleg de ce i se aduce în față trecutul, când mai important e prezentul. Nu cred că nu și-a asumat tinerețea, toată lumea știe că a fost dansatoare în Ibiza. Pentru mine, însă, ea este un exemplu pentru toți, ea dă tonul la coafuri, dacă Pestrița apare cu părul scurt, jumătate din țară se tunde la fel. Ne-a reprezentat și în America, nu oricine ajunge pe covorul roșu, acolo n-a fost vorba despre Adelina, ci despre o româncă frumoasă, cu stil. Adelina are un caracter frumos și o familie minunată, îmi place că se promovează în mod decent, elegant“, a mai adăugat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române