31.2 C
Braşov
AcasăNational5 ani de închisoare pentru miliardarul Ioan Niculae

5 ani de închisoare pentru miliardarul Ioan Niculae

Unul dintre cei mai bogați oameni din România, miliardarul Ioan Niculae (66 de ani), patronul holdingului Interagro și al clubului de fotbal Astra Giurgiu, a fost astăzi condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru corupție.

- Advertisement -

Ioan Niculae urmează să fie încarcerat. Minuta sentinței urmează sa fie publicată.

Decizia a fost dată de Curtea de Apel București. În faza de fond a procesului, Tribunalul București îl condamnase la 3 ani si 6 luni de închisoare pentru instigare la evaziune fiscală, instigare la spălare a banilor si cumpărare de influență.

În același dosar, soția miliardarului, Nicoleta Mariana Niculae, fosta Toncea, a fost condamnată, in faza de fond a procesului, la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate la evaziune fiscală și complicitate la spălare a banilor. Curtea de Apel București a menținut această pedeapsă.

- Advertisement -

În același dosar, Gheorghe Bunea Stancu, fost președinte al CJ Brăila și fost președinte al PSD Brăila, a fost achitat pentru trafic de influență, iar Viorel Barac (director general al Interagro) a primit 3 ani si 6 luni închisoare pentru evaziune fiscală și spălare de bani.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE