5.6 C
Braşov
AcasăSport„Totul OK”: Daniel Isăilă s-a vaccinat împotriva coronavirusului cu serul chinezesc

„Totul OK”: Daniel Isăilă s-a vaccinat împotriva coronavirusului cu serul chinezesc

Autor: Adi MARICA

l Antrenorul brașovean al celor de la Bani Yas (Emiratele Arabe Unite) s-a vaccinat împotriva COVID 19 cu serul chinezesc
l „Sunt ok, mă simt bine“, spune Isăilă

Aflat în Emiratele Arabe Unite unde antrenează pe Bani Yas, antrenorul brașovean Daniel Isăilă (48 de ani) s-a vaccinat împotriva coronavirusului.

„La Abu Dhabi se merge pe vaccinul chinezesc“

Surprinzător, Isăilă a ales să se vaccineze cu vaccinul chinezesc. „Aici, la Abu Dhabi, este o campanie de vaccinare în masă cu vaccinul chinezesc. L-am făcut și eu, săptămâna trecută am făcut rapelul după 21 de zile. Sunt ok, mă simt bine. Nu am avut niciun fel de probleme, doar o stare de somnolență după administrarea vaccinului. Aici sunt foarte bine organizați, sunt multe centre de vaccinare și totul decurge conform planurilor anunțate de autorități. La Abu Dhabi se merge pe vaccinul chinezesc, iar la Dubai se vaccinează cu Moderna“, a spus Isăilă. Serul dezvoltat de chinezi are la bază un virus atenuat care declanșează răspunsul imunitar la infecția cu SARS CoV-2.

Pe podium în EAU

Pe plan sportiv, lui Isăilă îi merge bine în Emiratele Arabe Unite. După 16 etape, Bani Yas se află pe locul 3 cu 32 de puncte, cu patru mai puțin decât primele două clasate, Al Sharjah și Al – Jazira. Joi, în etapa a 17-a, Isăilă va juca derbiul contra celor de la Al – Jazira.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE