15.2 C
Braşov
AcasăMagazinMirela Vaida recunoaște că fanii îi trimit propuneri indecente

Mirela Vaida recunoaște că fanii îi trimit propuneri indecente

Mirela Vaida este o femeie foarte frumoasă. Așadar, nu este de mirare că bărbații roiesc în jurul ei! Concurenta de la show-ul „Te cunosc de undeva” a mărturisit că este asaltată de propuneri indecente pe rețelele de socializare, chiar dacă este măritată.
Îndrăgita prezentatoare de la Acces Direct a mărturisit că deși este măritată, iar publicul știe acest lucru, mulți dintre fanii ei, bărbați, nu se pot abține să nu o complimenteze, unii dintre aceștia asaltând-o chiar și cu propuneri indecente.
Care este reacția artistei la vederea mesajelor de acest tip? Mirela Vaida a declarat că la vederea acestor mesaje fie rămâne nepăsătoare, alegând să nu le răspundă, fie le oferă câteva replici din bun simț, cu eleganță.
„Da, se întâmplă să primesc şi astfel de mesaje şi aprecieri, uneori şi cuvinte mai triviale şi fie le răspund cu eleganţă, fie nu le răspund deloc. Sigur că unele dintre ele fac bine aşa la psihic, dar atât…”, a spus Mirela Vaida în cadrul unui interviu.

Prezentatoarea de la Acces Direct, dezvăluiri din viața de cuplu

Printre altele Mirela Vaida a vorbit și despre căsnicia ei. Frumoasa cântăreață a mărturisit că partenerul ei de viață, Alexandru, îi înseninează zilele prin gesturi romantice, cum ar fi declarațiile simple de iubire. Tot ea a spus că de când au apărut copiii, ea și soțul ei nu mai apucă să sărbătorească atât de des.
„Declaraţiile simple. Cum ar fi, „Mă simt împlinit!”, „Sunt un om liniştit, mă uit în jurul meu şi vă am pe voi, nu-mi mai trebuie nimic!”, „îmi este inima plină!”.
„Declaraţii foarte simple, fireşti, în care vorbim despre faptul că suntem împliniţi şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru ceea ce avem”, a mai spus artista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române