24.1 C
Braşov
AcasăStiri BrasovApă de colonie vândută ca gel anti-covid

Apă de colonie vândută ca gel anti-covid

Comisarii Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului au descins ieri în control într-un complex comercial de lângă Gara CFR Brașov.

Ținta lor a fost un magazin al unui producător de parfumuri iar acolo au fost găsite mai multe „variante” de apă de colonie care era vândută drept „dezinfectant”. Într-o scurtă declarație, comisarul șef al CRPC Centru, Sorin Susanu a explicat: „Agenți economici care pun în pericol viata consumatorilor! Patroni care profită de pandemie pentru a face bani în detrimentul sănătății oamenilor! Apa de colonie vândută pe post de dezinfectant și menționat explicit (pentru a induce și mai mult în eroare consumatorii) pe eticheta: „anti-COVID19”. Produsele neconforme au fost oprite de la comercializare. A fost extins controlul în întreaga țară”.
Tot ieri, CRPC a decis închiderea pentru 30 de zile a unui cunoscut restaurant din Centrul Vechi al Brașovului. Comisarii susțin că măsura luată este raportată la deficiențele constatate în timpul controalelor efectuate la acest restaurant.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ