5.8 C
Braşov
AcasăSportContinuă seria meciurilor amicale pentru echipele brașovene

Continuă seria meciurilor amicale pentru echipele brașovene

Autor: Adi MARICA

l ACS SR Brașov se va duela sâmbătă cu Cetate Râșnov, iar ACS Kids Tâmpa Brașov se va deplasa la Pucioasa pentru un amical cu echipa locală de Liga a 3-a

Echipele brașovene de Liga a 3-a continuă seria jocurilor de pregătire. Cel mai interesat joc pare a fi duelul dintre ACS SR Brașov și Cetate Râșnov. Cele două echipe se vor întâlni sâmbătă, de la ora 12.00, pe terenul sintetic de la Tărlungeni. Chiar dacă a început pregătirile abia pe 1 februarie, ACS SR Brașov a disputat deja trei meciuri amicale: 1-1 cu KSE Tg. Secuiesc (L3), 5-1 cu Colțea Brașov (L4 Brașov) și 0-4 cu Viitorul Ianca (L3). De cealaltă parte, Cetate Râșnov, echipa antrenată de Petre Lucian, a jucat tot trei amicale până acum:  3-1 cu Sepsi OSK 2,1-1 cu AFC Odorheiu Secuiesc și 2-0 cu CS Tunari. Râșnovenii au beneficiat în această săptămână de un stagiu de pregătire la baza proprie.

Corona, test cu Sepsi OSK 2

Corona Brașov va juca astăzi, de la ora 14.00, la Sf. Gheorghe, un meci amical cu Sepsi OSK 2. În această iarnă, elevii lui Călin Moldovan au jucat trei meciuri de pregătire:  2-4 cu AFK Miercurea Ciuc (L2) și 3-2 cu Olimpic Zărnești (L4) și 2-2 cu Rapid (L2). Cei de la Corona sunt în discuții și cu cei de la CS Afumați pentru un meci amical care ar trebui să aibă loc sâmbătă, însă totul depinde de starea terenurilor.

Kids Tâmpa, deplasare la Pucioasa

ACS Kids Tâmpa Brașov va juca sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare, cu FC Pucioasa (L3). Echipa brașoveană de Liga a 3-a a fost extrem de activă în ceea ce privește meciurile amicale:  1-6 cu Aerostar Bacău (L2) , 0-5 cu Dunărea Călărăși (L2), 0-9 cu FC U Craiova (L2),  0-6 cu CS Mioveni (L2), 4-2 cu ACS Prejmer (L4), 0-3 cu Olimpic Zărneșți (L4) și1-4 cu FC Hermanstadt 2 (L3).

Mihai Stere vs. Florentin Petre

Olimpic Zărnești (L4 Brașov), echipă antrenată de Mihai Stere, va juca sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 11.00, cu Dacia Unirea Brăila, echipă de Liga a 3-a, antrenată de Florentin Petre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române