8 C
Braşov
AcasăMagazinNeti Sandu a mers la terapie cinci ani de zile pentru a...

Neti Sandu a mers la terapie cinci ani de zile pentru a trece peste finalul unei relaţii de zece ani. „Am stat prea mult în suferinţă”

La 62 de ani, Neti Sandu nu s-a schimbat mult faţă de momentul în care a păşit pentru prima dată în televiziune, în urmă cu 25 de ani. Fizic nu prea s-a schimbat, dar, la nivel sufletesc, a devenit o cu totul altă persoană între timp. Când a început job-ul de la ProTV, astrologul de-abia ieşise dintr-o relaţie sentimentală de zece ani, de pe urma căreia şi-a revenit doar cu eforturi susţinute. Despre momentele dificile traversate până -n prezent și revelațiile la care a ajuns singură, Neti ne vorbește într-o discuție la obiect, de-o sinceritate lăudabilă.
– Ţi-ai păstrat imaginea intactă încă de acum 25 de ani, când ai apărut prima dată la televizor. N-ai avut şi momente în care ţi-ai dorit o schimbare?
Neti: „Eu am venit la Pro TV aşa cum eram, nu mi-au impus nicio condiţie să arăt într-un anumit fel. Mi-au zis să vin cu ce am eu de acasă. Au fost şi momente când am zis să facem o schimbare de look, am făcut-o, dar nu-mi stătea mai bine. Părul meu, de exemplu, dacă nu-l laşi aşa cum se aşază el, pierzi linia, luciul. Este acel tip care se coafează de la sine, pe drept. Cât despre stilul vestimentar, pot spune că am avut de-a lungul timpului foarte mulţi stilişti şi am „furat” câte ceva de la fiecare. Aşa am reuşit să-mi creez un stil al meu în care să mă simt bine. Şi respect defectele corpului meu. (râde).“
– Să lăsăm puţin deoparte viitorul! Privind retrospectiv la viaţa ta, ce greşeli consideri că ai făcut, ce regrete ai?
Neti: „Regret că am stat prea mult în suferinţă, înainte să mă duc la terapie. M-am dus prea târziu. Abia după ce am fost la terapie, am reuşit să înţeleg ce se întâmplă în interiorul meu.”
– Spuneai, la un moment dat, că ţi-au trebuit cinci ani de terapie ca să treci peste finalul a zece ani de relaţie. Ce ai învăţat despre tine după asemenea experienţă?
Neti: „Mi-a răspuns la foarte multe chestii la care nu avea cine să-mi dea răspunsul şi lucrurile s-au revelat de la sine, în timpul terapiei şi după, iar pe altele le-am aflat pentru că am lucrat în terapie.”
– Au existat momente în viaţă pe care le-ai programat în funcţie de ce prevesteau astrele? Ca de pildă să te căsătoreşti sau să demarezi un proiect în ziua X şi la ora Y, pentru şanse maxime de reuşită.
Neti: „Nu am făcut asta. Pot spune că am încercat să evit lucrurile care erau plantate chiar în timpul unei perioade de cuadratură sau de Mercur retrograd. De programat niciodată, soarta le programează mult mai bine decât aş face-o eu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române