-4.6 C
Braşov
AcasăStiri Brasov1.347 cereri pe 805 locuri din creșele brașovene

1.347 cereri pe 805 locuri din creșele brașovene

Primăria întreabă părinții cu copii mici : Ce așteptări aveți de la creșele din Brașov ?

Primăria Brașov a lansat un chestionar adresat părinților din Municipiul Brașov care au copii cu vârsta până la 4 ani, cu scopul de a avea o imagine reală și completă a nevoilor brașovenilor care își duc sau doresc să își ducă copiii la creșă.
Chestionarul cuprinde 10 întrebări legate de modul în care părinții își aleg creșa la care merge copilul lor, problemele cu care se confruntă, considerații asupra criteriilor din actualul „Regulament de înscriere, departajare și transfer al copiilor în creșele aflate în subordinea Serviciului Public de Administrare Creșe Brașov“, sugestii de soluții pe termen scurt pentru suplimentarea numărului de locuri în creșele existente. Totodată, oferă posibilitatea părinților să facă propuneri prin care actualul model de funcționare al creșelor poate fi îmbunătățit.
În acest moment, Serviciul Administrare Creșe din cadrul Primăriei Brașov funcționează cu un număr de 805 locuri aprobate, în cele 8 creșe din Municipiul Brașov din cauza restricțiilor legate de pandemie, sunt ocupate 514 locuri dintre cele 805 aprobate. Numărul de cereri este de 1.347.
Chestionarul va putea fi completat până joi, 11 februarie, ora 10.00 și poate fi găsit pe portalul www.brasovcity.ro, la adresa https://www.brasovcity.ro/ro/formular_feedback/10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE