14.1 C
Braşov
AcasăSportLiga I: Grecul Marinos Ouzounidis a fost prezentat oficial ca antrenor al...

Liga I: Grecul Marinos Ouzounidis a fost prezentat oficial ca antrenor al U Craiova

l Antrenorul a semnat cu gruparea din Bănie, iar ieri a fost prezentat oficial

Antrenorul Marinos Ouzounidis a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova. Antrenorul grec în vârstă de 52 de ani spune că este la curent cu toate detaliile ce ţin de clubul din Bănie și că nu va schimba foarte multe lucruri la echipă. „E foarte important faptul că echipa a câştigat meciul cu Dinamo. A trecut destul timp de când echipa nu mai câștigase un meci pe teren propiu şi, din punct de vedere psihologic face bine, mai ales că se știe rivalitatea dintre cele două echipe. Am văzut echipa în multe meciuri de când am început discuţiile. Ceea ce vreau să vă spun că avem mult de lucru. Fiecare antrenor are stilul său. Fie că vorbim de apărare sau atac. Dar cred că ar fi o greşeală dacă din prima zi să schimb totul. Mai ales în perioada asta aglomerată cu multe meciuri în campionat și cupă. În mod sigur am să încerc să transmit jucătorilor anumite lucruri noi echipei , dar nu pot să trec la schimbări majore de la început, pentru că aş creea mai multe probleme. Ceea ce consider eu că e e important e să le transmit anumite principii, pe care eu le consider foarte importante. Şi, atât timp cât avem jucători internaţionali, dar şi tineri talentaţi, nu o să fie greu să lucrăm bine. Nu vreau să credeţi că din prima zi voi schimba totul. Clar, schimbări vor exista, voi incerca să îmbunătăţesc jocul.  Acolo unde trebuie să umblăm, dacă vrem, să ajungem la vârf este din punct de vedere mental. La mentalitate trebuie să lucrăm. Am experienţă în zona asta. Trebuie să facem o echipă puternică ”, a spus Ouzounidis.

Debutează la Botoșani

Primul meci al lui Marino Ouzounidis pe banca tehnică a Universității Craiova va avea loc joi, 11 februarie, ora 20.30, în optimile de finală ale Cupei României, în deplasare, cu FC Botoșani.

A antrenat în Grecia și Cipru

În vârstă de 52 de ani, Ouzounidis şi-a început în 2006 cariera de antrenor, în Cipru, la APOEL Nicosia. Ouzounidis a stat două sezoane la Nicosia şi s-a mutat apoi la AE Larisa. Le-a mai antrenat ulterior pe Iraklis, Skoda Xanthi (în două rânduri), Platanis, Ergotelis, Panionios, Panathinaikos, AEK Atena şi din nou APOEL Nicosia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române