6.7 C
Braşov
AcasăStiri BrasovMulți șoferi băuți pe drumurile din județul Brașov

Mulți șoferi băuți pe drumurile din județul Brașov

Sâmbătă în jurul orei 20:00, polițiștii au depistat în trafic, un bărbat, în vârstă de 41 ani care conducea un autoturism pe str. Valea Lungă din Stațiunea Poiana Brașov. Polițiștii l-au testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,55 mg/l alcool pur.

Tot sâmbătă , polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 28 ani, care conducea un autoturism pe str. Zizinului din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. La testarea șoferului din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,49 mg/l alcool pur.

Vineri seara, în jurul orei 20:50, pe strada Castanilor din municipiul Brașov a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme care au intrat în coliziune.
În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, fără victime. Când șoferii au fost testați, unul dintre șoferii implicați în accident avea o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur.

Duminică dimineața, polițiști din Hoghiz au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 52 ani care conducea un autoturism pe raza localității Hoghiz, județul Brașov. La testare privind consumul de alcool, rezultatul a fost 0,63mg/l alcool pur.
Sâmbătă dimineață, în jurul orei 07:30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au depistat în trafic un tânăr, în vârstă de 26 ani, care conducea un autoturism pe bdl. Griviței din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,65 mg/l alcool pur.

În toate cazurile s-au recoltat probe biologice iar șoferii sunt cercetați penal pentru ca au condus după ce au băut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române