19.1 C
Braşov
AcasăStiri BrasovÎnca 28.000 lei scoși din buzunar de brașovenii care nu au respectat...

Înca 28.000 lei scoși din buzunar de brașovenii care nu au respectat regulile de prevenție Covid-19

344 amenzi pentru nepurtarea măștii în 24 de ore

În ultimele 24 de ore,la nivelul întregului județ Brașov au fost intensificate verificările, atât în zonele aglomerate, în localurile de alimentație publică, în baruri, terase, restaurante, cât și în mijloacele de transport în comun și în centrele comerciale.
Polițiștii , jandarmii si pompierii brașoveni au organizat acțiuni care au avut ca scop verificarea modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă, în vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2.
Numai sâmbătă au verificate 133 de locații, 83 societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și 7 operatori economici cu privire la organizarea programului de muncă. Au fost legitimate aproximativ 2.850 de persoane, au fost verificate peste 230 de mijloace de transport persoane și peste 240 de autovehicule.
Pentru abaterile constatate au fost aplicate 355 sancțiuni contravenționale în valoarea totală de 28.600 lei . 344 amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 11 pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor.
De asemenea, polițiștii au verificat aproximativ 2.500 de persoane cu privire la respectarea
măsurilor de izolare/carantină.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE