25.2 C
Braşov
AcasăMagazinBianca Dragușanu, Adi Minune, Alex Velea, Antonia, Puya ( La Familia) amendați...

Bianca Dragușanu, Adi Minune, Alex Velea, Antonia, Puya ( La Familia) amendați duminică dimineața

Polițiștii bucureșteni au ”spart” azi noapte 2 evenimente private la care participau ” vedetele” Bianca Dragușanu, Adi Minune, Alex Velea, Antonia, Puya.
Polițiștii au primit un apel la 112 unde se reclama că , într-un club din București are loc o petrecere privată, respectiv un botez. Printre cei 30 de participanți la ”eveniment” erau ”vedetele” Adi Minune și Bianca Dragușanu .
Toți cei 30 au fost identificți și amendați , în total, cu 153.000 de lei. Administratorul clubului a fost sancționat contravențional cu suma de 10.000 lei iar petrecerea s-a încheiat subit.
Velea a scăpat mai ieftin !
Tot azi noapte, în clubul Barroco din Bucuresti au fost găsiți și amendati Alex Velea, Antonia, Puya care, împreună cu alte 29 de persoane, participau la un chef. Polițiștii i-au amendat cu 14.500 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Dupa ce au primit amenda, cei 32 au fost trimiși acasă. Totodată organizatorul chefului a fost amendat cu suma de 2.000 de lei.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ