24.1 C
Braşov
AcasăMagazinMaria Buză, în faliment!

Maria Buză, în faliment!

Actrița Maria Buză și soțul ei, violonistul George Pătrașcu, sunt disperați. Cei doi au fost nevoiți să-și închidă restaurantul din București, din cauza pandemiei de coronavirus. Acum ei se chinuie să achite datoriile cu care au rămas după ce și-au pierdut afacerea, în care veniseră și cu bani de acasă.
Restaurantul „La Vioara Roșie” a dat faliment încă din vara anului trecut. Cu doi ani în urmă, Maria Buză și soțul ei închiseseră și cârciuma pe care o dețineau pe Litoralul Românesc.
„A fost cea mai proastă mișcare a noastră să credem că va fi un business de succes, să dorim să avem cele mai bune servicii acolo, să cântăm acolo. Din păcate, oamenii cu care am lucrat au gândit doar pentru buzunarele lor. A fost extrem de greu, mi-am plâns în pumni, dar mi-am dat seama că situația mea este și a lumii întregi. Restaurantul din București era în cădere liberă încă de dinainte de a începe pandemia. Speram să ne revenim, veneam cu bani de acasă. Nu mergea dinainte de pandemie. Acum este un capitol încheiat, am rămas cu datorii de pe urma restaurantului, dar pot fi acoperite sumele”, a povestit Maria Buză.
Actrița a mai făcut ceva bani astă-vară, la mare, din concertele susținute tot la un restaurant pe Litoral, bani cu care acum încearcă să-șă acopere datoriile deloc mici.
„Am cântat toată vara pe Litoral, un domn patron de restaurant și-a asumat acest risc, cu restricțiile de rigoare. Am stat două luni jumătate acolo, lumea venea în număr foarte mare“, a mai spus actrița. Actrița Maria Buză este căsătorită, de mulți ani, cu violonistul George Pătrașcu. Cei doi au împreună un băiat, Andrei.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ