12.4 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Zacuscă de peşte cu arpagic

Ingrediente: 1 kg peşte (şalău, morun etc.), 2 linguri făină, 3-4 cepe, 500 g roşii, 2 morcovi, 100 g ulei, 100 g măsline, 1/4 kg arpagic, foi de dafin, piper, sare, 3 lămii, 1 pahar vin
Mod de preparare: Se taie peştele bucăţi, se pune sare, se trece prin făină şi se prăjeşte. Se taie ceapa mărunt şi se înăbuşa cât mai mult. Măslinele se pun la desărat, arpagicul se rumeneşte, roşiile se trec prin masina de carne, lămâile se curăţă de coajă şi se taie felii, morcovii se fierb şi se taie felii rotunde. Se strecoară ceapa şi roşiile şi se adăugă măslinele.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 3 februarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române