15.2 C
Braşov
AcasăSportCorona Brașov a ținut piept Rapidului

Corona Brașov a ținut piept Rapidului

Autor: Adi MARICA

l Brașovenii au condus de două ori prin golurile lui Roșu și Boția

În cel mai important amical al iernii pentru Corona (L3), elevii lui Călin Moldovan au terminat la egalitate, scor 2-2 cu Rapid (L2). În jocul disputat, ieri, la baza sportivă Coresi, brașovenii au condus la pauză prin golurile marcate de Bogdan Roșu (21) și Vlad Boția (44), în timp ce pentru giuleșteni a marcat Alexandru Ioniță (28). În partea secundă, antrenorii celor două echipe, Nicolae Grigore, respectiv Călin Moldovan, au făcut mai multe modificări, iar scorul final a fost 2-2 după reușita lui Octavian Ursu (59). În partea a doua a jocului, la Corona au jucat și foștii rapidiști, Marian Cristescu și Mugurel Buga. Buga a bifat 30 de minute pe final, iar Cristescu a jucat toată repriza secundă. Pentru Corona acesta a fost la treilea amical al iernii, după  2-4 cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc (Liga 2) și 3-2 cu Olimpic Zărnești (Liga 4 Brașov). „A fost un meci bun contra unei echipe de Liga a 2-a care are ca obiectiv promovarea în Liga I. Sunt mulțumit de joc, de rezultat, dar mai ales de prestația jucătorilor. Un meci care ne dă speranțe că putem face față nivelului Ligii a 2-a“, a spus Călin Moldovan, antrenorul Coronei.

„Suntem o echipă care crește“

Călin Moldovan a comentat și afirmațiile primarului Allen Coliban care anunța că în această lună, trebuie luată o decizie dacă Municipalitatea va continua sau nu finanțarea echipei aflate pe primul loc în C5. „Suntem o echipă care muncește, care crește și avem mulți jucători brașoveni. Noi ne vedem de treabă, iar ce va fi mai departe chiar nu depinde noi. Noi am demonstrat în acest sezon că suntem o echipă care reprezintă cu brio fotbalul brașovean“, a spus Moldovan.

Primul pas greșit al Rapidului

De cealaltă parte, Rapidul a înregistrat primul pas greșit în meciurile amicale. Până la acest joc cu Corona, jucătorii antrenați de Nicolae Grigore aveau numai victorii obținute în jocurile de pregătire: AFC Odorheiu Secuiesc (Liga 3, 4-1), Progresul Spartac (Liga 3, 2-0), Universitatea Cluj (Liga 2, 1-0) și Mostiștea Ulmu (4-1).

Rapid – Corona 2-2 (1-2)

Au marcat: Alexandru Ioniță 28, Octavian Ursu 59 /  Bogdan Roșu 21, Vlad Boția 44
Rapid : Devenish-Meares – Leasă, Nastos, Dandea, Florică – R. Lazăr, Pănoiu – Sefer, Bg. Barbu, Hlistei – Al. Ioniță. Au mai jucat: Drăghia – I. Voicu, Nastos, Cr. Ignat, Goge – R. Lazăr, Jorza – Oct. Ursu, R. Ilie, Finica – Ernest
Antrenor: Nicolae Grigore
Corona Brașov  D. Mutu (46 Ciuperceanu) – Aszalos ( 60 Stăncuțu ), Burlacu (60 Toader), Cîrstian (46 Tălmaciu ), Dumbravă- R. Leonte (46 Linguraru ), Nicolau (46 Drăgoi), Alupoaie (46 Manole) – R. Rusu (60 Olaru), Bg. Roșu (46 Cristescu), Boția (60 Buga)
Antrenor: Călin Moldovan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române