19.7 C
Braşov
AcasăMagazin„Confortul meu pleacă de la lux. Eu îmi permit”: Bianca Drăguşanu îşi...

„Confortul meu pleacă de la lux. Eu îmi permit”: Bianca Drăguşanu îşi vinde Bentley-ul şi CLE-ul ca să îşi ia ceva şi mai „tare”!

„Viața mea este perfectă. Am o energie bună și pot schimba tot ce vreau”, declara Bianca Drăgușanu într-un interviu recent. Inclusiv mașinile, ar fi continuarea, căci diva își vinde automobilele, unul dintre ele cu foarte puțini kilometri străbătuți, pentru a-și cumpăra mașina visurilor ei.

„Unul dintre prietenii mei cei mai buni se ocupă deja de vânzarea mașinilor mele. Eu, la mine unde stau acum, am doar două locuri de parcare. Săptămâna trecută eram aproape să iau a treia mașină, dar pentru că ce să o iau că eu sunt doar un om? Atunci, am acest Bentley pe care vreau să-l vând, din 2016, cu 80.000 de euro și 80.000 de kilometri. Mai am și Mercedesul ăsta CLE Coupe 2021, cu 3000 de kilometri, că l-am luat în ianuarie. Vreau să le vând pe amândouă pentru că vreau să-mi iau o mașină mult mai tare și mult mai scumpă”, a povestit Bianca Drăgușanu.

Motivul? „Confortul. Eu mă iubesc pe mine foarte tare. Eu sunt foarte importantă în viața mea. De la mine pleacă tot. Dacă eu sunt fericită să conduc o mașină care are sclipici și piele albă, steluțe și înăuntru e cu bej, atunci, confortul meu pleacă de la lux. Eu îmi permit. Așa am zis să le vând pe astea două, mai pun o mică diferență și iau alta. Asta e viața pe care îmi place să o trăiesc. Dar, având în vedere că în momentul de față am tot – sănătate, copilul îmi este bine – de ce să nu mă răsfăț?
Până la urmă, pentru ce am muncit? Am avut ani de zile când eram aici, eram colege, când veneam luni și plecam sâmbătă acasă și mai filmam și duminica Revelionul. Am avut trei ani în care am muncit de luni până duminică, despre ce vorbim?”, a completat ea.
Secretul blondinei: nu citește ziarele. „Eu am niște secrete în ceea ce privește chestia asta. În momentul în care simt că sunt bombardată cu energie negativă și lucruri care nu mă caracterizează, sistemul meu de apărare mă face să nu fiu curioasă la nicio chestie din afară”, a dezvăluit diva.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina