12.4 C
Braşov
AcasăMagazinRăducu Mazăre, în vizorul autorităților după o petrecere la Mamaia

Răducu Mazăre, în vizorul autorităților după o petrecere la Mamaia

Fiul fostului primar al Con­stanței a fost amendat de către polițiști cu suma de 1.000 de lei după ce duminică seara și-a serbat cu fast ziua de naștere într-un local din Mamaia. Deși condițiile pandemice si Starea de Alertă interzic așa ceva, Răducu Mazăre (27 ani) a invitat la chef peste 20 de persoane. Polițiștii s-au sesizat în legătură cu distracția din Mamaia. Și administratorul clubului în care se desfășura petrecerea a fost amendat, dar cu 2.000 de lei.
Mulți îl știu pe tatăl său, dar puțini cunosc detalii din viața tânărului. Acesta este pasionat de sport, vorbește cinci limbi străine și și-a terminat studiile în Londra. De asemenea, se știe că l-a moștenit pe părintele lui în multe privințe, chiar și pe partea amoroasă, bucurându-se de-a lungul timpului de atenția celor mai atrăgătoare femei.
Mai mult decât atât, primii bani și i-a câștigat la 16 ani. „Am început cu un prieten al meu să administrăm un bar dintr-un parc acvatic din Constanţa. Şi, practic, făceam toate activităţile, de la recrutare, la aprovizionare, la management şi contabilitate. Mi-aduc aminte că am câştigat 4.000 de euro, într-o vară! La 16 ani mi s-a părut ceva incredibil. Din ei mi-am luat un ATV.” „Tata a fost mereu mai exigent, pentru că el a făcut o şcoală militară şi atunci cred că a dorit să impregneze acest mod de viaţă şi asupra mea. Când aveam 16 ani şi a aflat că am fost într-un club de noapte şi că în jur de 4 dimineaţa beam cu mai mulţi prieteni shot-uri mi-a zis: «De mâine, vreau să te văd pe lac în fiecare dimineaţă». Eu, la început, nu mi-am dat seama la ce se referă, după care am aflat că vroia să mă duc la un club sportiv de caiac şi să fac antrenamente cu băieţii care se pregătesc pentru lotul olimpic. Şi, uite aşa, restul verii s-a dus. Am învăţat să fac caiac, mi-a plăcut foarte mult ce am învăţat şi băieţii pe care i-am întâlnit acolo, dar pentru mine a fost ca o pedeapsă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române