17.5 C
Braşov
AcasăStiri BrasovColiban : Școlile brașovene sunt pregătite pentru reluarea cursurilor cu prezență in...

Coliban : Școlile brașovene sunt pregătite pentru reluarea cursurilor cu prezență in clase

Primarul Allen Coliban s-a întâlnit astazi cu Inspectorul Șef al Inspectortului Școlar Județean, Ovidiu Tripșa, pentru a pune la punct detalii legate de posibila deschidere a școlilor începând cu 8 Februarie.
Coliban spune pe pagina lui de Facebook :
”În așteptarea deciziei Guvernului legată de deschiderea școlilor, astăzi am avut o întâlnire cu domnul profesor Ovidiu Florin Tripșa – inspector școlar general al IȘJ Brașov.
Ne-am asigurat că municipiul este pregătit pentru deschiderea școlilor în siguranță și am stabilit palierele de acțiune unde poate interveni Primăria pentru a susține acest proces.
Suntem în strânsă legătură cu Direcția de Sănătate Publică, Prefectura și Inspectoratul Școlar, astfel încât prin această muncă de echipă să putem asigura dreptul la educație al elevilor și, în același timp, să ținem sub control pandemia de Covid-19.
În acest moment, municipiul Brașov este în scenariul galben din punct de vedere al incidenței la mia de locuitori, ceea ce înseamnă că de luni s-ar deschide grădinițele, școlile primare și clasele a VIII-a și a XII-a, restul continuând online, până când vom reuși să scădem sub pragul de 1,5/mia de locuitori”

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE