13 C
Braşov
AcasăSportPregătiri: Amicale pe bandă rulantă

Pregătiri: Amicale pe bandă rulantă

Autor: Adi MARICA

l Cetate Râșnov va juca, în deplasare, cu Sepsi OSK 2, ACS Kids Tâmpa se va duela cu CS Mioveni, iar Corona va întâlni pe Olimpic Zărnești
I ACSM Codlea se va deplasa la București pentru un amical cu Rapid 2

Cetate Râșnov va juca astăzi, de la ora 14.00, la Sfântu Gheorghe, primul amical al iernii. Adversarul râșnovenilor în acest prim test este Sepsi OSK 2, echipă la care fostul stegar Marin Barbu este director tehnic. Meciul de la Sfântu Gheorghe este primul ca antrenor al râșnovenilor pentru Petre Lucian. Dacă pentru râșnoveni acesta este primul amical al iernii, cei de la Sepsi OSK 2 au jucat miercuri primul joc de pregătire, 1-1 cu Aerostar Bacău (L2).

Kids Tâmpa, test cu CS Mioveni

Tot vineri, ACS Kids Tâmpa va juca pe sinteticul de la ICIM, de la ora 11.00, cu CS Mioveni, echipă de Liga a 2-a. Cei de la Kids Tâmpa aveau progrmat joi un test cu Petrolul, însă acest amical a fost anulat din cauza vremii nefavorabile. CS Mioveni, echipă antrenată de Alexandru Pelici se află în cantonament în Poiana Brașov, iar miercuri a jucat la Zărnești un joc de pregătire cu Olimpic, partidă cîștigată de argeșeni cu 4-2.

Corona joacă la Zărnești

Sâmbătă va juca și Corona un amical la Zărnești cu Olimpic (L4). Cei de la Corona au jucat până acum un singur joc de pregătire, 2-4 la Miercurea Ciuc (L2), iar jocurile programate în cursul acestei săptămâni cu CSM Slatina (L2) și apoi cu ACSM Codlea (L4) au fost anulate din cauza terenurilor impracticabile. Olimpic Zărnești a disputat până acum două jocuri de pregătire, 3-0 cu ACS Kids Tâmpa (L3) și 2-4 cu CS Mioveni (L2).

ACSM Codlea, amical cu Rapid 2

ACSM Codlea, echipă de Liga a 4-a, antrenată de Ciprian Ursu, se va deplasa sâmbătă, la București, pentru un meci amical cu Rapid 2 (locul 8 în C4). Pentru codleni acesta este al doilea amical al iernii după cel cu ACS Prejmer, scor 1-4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române