16.9 C
Braşov
AcasăSportPas înainte pentru arbitrajul brașovean: Claudiu Șchiopeț a fost promovat în...

Pas înainte pentru arbitrajul brașovean: Claudiu Șchiopeț a fost promovat în lotul de arbitri al Ligii a 2-a

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Asistentul brașovean a fost promovat de către CCA în lotul de Liga a 2-a

Vești bune pentru arbitrajul brașovean. După ce la finalul anului trecut, brașoveanul Marian Barbu a fost inclus pe lista FIFA, acum a venit rândul și asistentului Claudiu Șchiopeț să avanseze în arbitraj.

Șchiopeț: „Sunt foarte fericit“

- Advertisement -

În urma finalizării Programului de Dezvoltare pentru Tinere Talente organizat de CCA, asistentul brașovean de 26 de ani a promovat în Lotul de arbitri al Ligii a 2-a. „Sunt foarte fericit și mândru că am făcut acest pas înainte în arbitraj. Vreau să confirm încrederea acordată și pas cu pas să ajung la cel mai înalt nivel în arbitraj“, spune Șchiopeț.


Modelul Șovre în arbitraj

Modelul lui Șchiopeț în arbitraj este asistentul FIFA, Octavian Șovre. „Octavian Șovre este cel mai bun arbitru asistent din România și consider că este un model de urmat pentru toți tinerii din arbitraj“, a spus proaspătul arbitru asistent de Liga a 2-a.

Apreciat de șefii CCA

Lucian Măiereanu, președintele Comisiei Județene de Arbitri Brașov, consideră că Șchiopeț a fost promovat în Lotul Ligii a 2-a în urma prestațiilor bune din ultimii ani. „Claudiu s-a apucat de arbitraj la 18 ani, s-a pregătit permanent și iată că a reușit să promoveze în lotul pentru Liga a 2-a. În 2016 a fost promovat de CCA, tot prin programul tinere talente, în lotul pentru Liga a 3-a. Prestațiile sale au fost apreciate de către CCA, iar acum a pătruns în lotul pentru Liga a 2-a“, a spus șeful CJA Brașov.

Elita arbitrajului brașovean

În acest moment, arbitrajul brașovean este reprezentat la nivelul primelor două ligi de centralul Marian Barbu și asistentul Stelian Slabu, ambii la Liga I, iar asistenții Constantin Cantemir și Claudiu Șchiopeț fac parte din lotul de arbitri pentru Liga a 2-a.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ