5.6 C
Braşov
AcasăStiri BrasovEscroc prins, după ce a dat lovitura la Brașov

Escroc prins, după ce a dat lovitura la Brașov

Un bărbat de 24 de ani a fost arestat după ce a luat bani de la mai multe persoane cărora le-a promis că le va transporta autoturismele cumpărate din străinătate. Bărbatul este acuzat de înșelăciune.
„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 26.05. – 24.07.2020, o persoană necunoscută, prin folosirea unei false calități, respectiv, susținând că este reprezentantul unor societăți comerciale, ce au ca obiect de activitate transportarea de vehicule din străinătate pe teritoriul României, ar fi indus în eroare trei persoane, prin aceea că le-ar fi emis presupuse facturi, ca urmare a transmiterii unor sume de bani, ce reprezentau plata serviciilor, ce ar fi urmat să fie prestate. Prejudiciul total creat este de aproximativ 3900 lei.
În continuarea activităților procedurale desfășurate în cauză, la data de 25 ianuarie 2021, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, în vârstă de 24 ani din județul Argeș, persoană identificată ca fiind autorul celor trei fapte de înșelăciune. Totodată, pe parcursul cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi autorul a numeroase astfel de fapte pe raza mai multor județe. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, iar la data de 26 ianuarie 2021, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile“, a anunțat Poliția Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE