26.7 C
Braşov
AcasăSportCL Brașov a aprobat facilități pentru pentru cluburile sportive: reducerea cu...

CL Brașov a aprobat facilități pentru pentru cluburile sportive: reducerea cu 80% a tarifelor de utilizare a bazelor sportive

Consiliul Local Brașov a aprobat, în ședința ordinară de astăzi, un proiect de hotărâre care vizează sprijinirea sportului brașovean. Acesta se referă la sprijinirea cluburilor sportive care sunt implicate în competiții naționale și internaționale, prin reducerea cu 80% a tarifelor de utilizare a bazelor sportive. Această facilitate se aplică cluburilor sportive înregistrate pe raza municipiului Brașov, până la terminarea sezonului competițional 2020-2021, dar nu mai târziu de data de 30.06.2021.

- Advertisement -

Facilități pentru cluburile sportive
Consiliul Local a aprobat hotărârea de reducere a tarifelor de utilizare a bazelor sportive aflate în administrarea Direcției Administrare Infrastructură Sportivă, pentru cluburile sportive înregistrate pe raza Municipiului Brașov.
,, Foarte multe cluburi ne au adus la cunoștință că le este foarte greu să și susțină economic activitatea și pentru aceasta în acest scop am venit cu o susținere cu o reducere de 80 la sută a tarifelor de închiriere pe sălile de sport și facilitățile sportive din subordinea municipiului până la finalul sezonului competițional 2020-2021. Această reducere se aplică atât la competițiile sportive naționale la care cluburile ce reprezintă Brașov participă, cât și la antrenamentele pe care acestea le desfășoară, în limita a doua antrenamente pe săptămână. Cred că este o măsură de care sportul brașovean are nevoie, este o măsură care se referă la următoarele luni, până când vom avea acel ghid de finanțare pentru proiecte sportive adresat tuturor cluburilor brașovene, din care vor putea să suporte inclusiv aceste cheltuieli”, a subliniat primarul Allen Coliban.

Noile tarife de închiriere a bazelor sportive din Brașov:

Stadionul Tineretului: de la 500 de lei/oră, noul tarif aplicat în condițiile acestei hotărâri va deveni 100 de lei/oră.

- Advertisement -

Baza sportivă ,,Stadionul Metrom”: de la 400 de lei/oră, la 80 de lei/oră;

Sala Sporturilor D.P. Colibași:
Echipe copii și juniori: de la 100 de lei/oră, la 20 de lei/oră;
Echipe seniori: de la 200 de lei/oră, la 40 de lei/oră;

Patinoarul Olimpic: de la 400 de lei/oră, la 80 de lei/oră.

Altfel, tot în ședința ordinară de astăzi, Consiliul local a aprobat propunerea primarului Allen Coliban de a participa, alături de Asociația de Turism Poiana Brașov și Federația Română de Schi Biatlon, la organizarea celor două competiții internaționale de schi, înscrise în calendarul Federației Internaționale de Schi, cea de a patra ediție a ,,FIS Children Trophy” și cea de a doua ediție a competiției ,,Poiana Brașov 2021 Race SES Nation Cup”.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE