-5.9 C
Braşov
AcasăCititoriUsturoiul, vaccin natural

Usturoiul, vaccin natural

Există plante antivirale care inhibă dezvoltarea virusurilor. Ele stimulează sistemul imunitar, ceea ce permite organismului să atace agenți patogeni virali. Acest lucru poate fi mai bun decât atacarea agenților patogeni specifici, pe care medicamentele antivirale sunt proiectate să le facă, deoarece agenții patogeni suferă mutații în timp și devin mai puțin susceptibili la tratament.
Nu numai că plantele cu proprietăți antivirale combat infecțiile virale, stimulează sistemul imunitar și funcționează ca remedii naturale împotriva gripei, dar au o serie de alte beneficii pentru sănătate, cum ar fi suportul cardiovascular, digestiv și antiinflamator. Printe plantele antivirale amintim usturoiul, dar și oregano, echinaceea, socul, rădăcina de lemn-dulce, frunzele de măslin sau salvia.
Usturoiul este poate cel mai eficient antivital natural.Experimentele medicale au arătat că unii compușii chimici specifici găsiți în usturoi ucid nenumărate microorganisme responsabile pentru unele dintre cele mai frecvente infecții, inclusiv gripa, tuberculoza, pneumonia, tusea și herpesul.Nu numai că usturoiul este una dintre cele mai bune plante antivirale, dar proprietățile sale ajută și la tratarea infecțiilor oculare și funcționează ca un remediu natural pentru infecția urechilor. Pentru a face o infuzie de ulei de usturoi acasă, zdrobiți cățeii de usturoi și adăugați-i într-un ulei de bază (precum uleiul de măsline). Lăsați amestecul să stea aproximativ cinci ore, apoi strecurați bucățile de usturoi și păstrați uleiul într-un borcan închis ermetic. Această infuzie poate fi folosită ca remediu antiviral. De asemenea, puteți înghiți zilnic câte un cățel de usturoi crud; poate fi necesar să îl tăiați în jumătate dacă este prea mare. Mușcați o dată pentru a elibera alicina (substanța activă din usturoi), apoi înghițiți cățelul de usturoi cu apă, ca pe o pastilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE