0.2 C
Braşov
AcasăMagazinAnamaria Ferentz s-a lăsat de zahăr

Anamaria Ferentz s-a lăsat de zahăr

La 45 de ani, Anamaria Ferentz arată ca o adolescentă! Se știe faptul că are o alimentație atent organizată și că este vegetariană, însă acum a trecut într-o nouă etapă: a decis să scape de adicția de zahăr. Pe 25 ianuarie a intrat în cea de-a 11-a zi fără dulce. „Primul lucru pe care îl fac când mă trezesc este să mă hidratez, asta fac de ani de zile. Beau un pahar de apă cu lămâie proaspăt stoarsă. Este bună pentru alcalinizarea corpului. Apoi, până la micul dejun, beau un ceai verde și multă apă.
În prima zi a experimentului fără zahăr, micul dejun a constat în cereale cu lapte de migdale. Prânzul a fost spanac sotat și două ouă. La cină a optat pentru conopidă mărunțită și fiartă în lapte de migdale. A mâncat-o cu castraveți murați. Peste zi, ca gustare, am avut un măr și o banană. M-au întrebat foarte multe persoane despre dietele mele, acum a venit momentul să împărtășesc cu voi și să mă ajut de aceste confesii pentru a scăpa de adicția la zahăr”, a povestit Anamaria Ferentz pe pagina sa de Facebook. „Am rezistat și astăzi chiar dacă mi-a scăzut puțin moralul”, a spus Ferentz în a doua zi în care a renunțat la zahăr. În ziua a 10-a a experimentului “fără zahăr” era aproape s-o comită. „Nu e ușor când deschid orice dulap în bucătărie și e plin de dulciuri. Sunt super rezistentă. Meniul zilei: apă cu lămâie, ceai verde, 2 ouă fierte, brânză de oaie, salată de ton cu rucola, suc fresh de portocală. Apă cu felii de căpșuni și gheață. Pentru cină, broccoli, conopidă și porumb, trase la tigaie, în unt. După cină, un măr (poftă de dulce) și curând un ceai de mușețel combinat cu alte plante și fructe (fără cofeină)”, povestește Anamaria în jurnalul ei de dietă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE