-3.2 C
Braşov
AcasăSportCorona a pierdut la Miercurea Ciuc: Concluziile antrenorului Călin Moldovan

Corona a pierdut la Miercurea Ciuc: Concluziile antrenorului Călin Moldovan

Autor: Adi MARICA

l Patru penalty-uri au fost acordate de centralul brașovean Octavian Ciucanu în partea secundă, două de fiecare echipă, însă unul a fost ratat de brașoveni

Corona Brașov, liderul din C5, a pierdut cu scorul de 4-2 (1-0) meciul amical disputat, vineri, la Miercurea Ciuc cu echipa locală de Liga a 2-a, FK Csíkszereda. Meciul s-a desfășurat pe terenul sintetic al bazei sportive din Miercurea Ciuc. Pentru ciucani au marcat Jebari (6.), Bauza (49., 71. pen) și Toni Suciu (89 -pen), iar pentru brașoveni au punctat Marius Manole (72) și Raul Toader (87- penalty). Meciul de la Miercurea Ciuc a fost arbitrat de centralul brașovean Octavian Ciucanu. Acesta a acordat 4 penaltiuri, câte două pentru fiecare echipă. La scorul de 3-1 pentru ciucani, Diego Alupoaie a ratat un penalty (73). Din tabăra Coronei, în acest meci s-a remarcat Marius Manole, autorul unui gol spectaculos.

Concluziile lui Moldovan

Antrenorul Coronei, Călin Moldovan, a tras concluziile după primul amical al iernii. „A fost un test util în care echipa a făcut un joc bun în fața unei echipe bune de Liga a 2-a. În acest prim joc venit după doar câteva zile de pregătire am arătat părți bune , dar au fost și momente mai puțin bune. Am ratat un penalty prin Diego Alupoaie și am avut și două bare (nr. Alupoaie și Manole)“, a spus Moldovan. Corona (prima repriză): Ciuperceanu – Stăncuțu, Tălmaciu, Cîrstean, Dumbravă – Nicolau, Lingurar, Cristescu – Nechita, A. Damian, Boția
Corona (repriza secundă): Mutu – Asztalos, Burlacu, Toader, Voicu – Monole, Alupoaie, Drăgoi – Rusu, Roșu, Olaru (68 Argăseală). Antrenor: Călin Moldovan.

Stoichiță a fost la meci

La amicalul de la Miercurea Ciuc au asistat și Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, cât și Răzvan Rotaru, selecționerul naționalei U16. Următorul meci amical al Coronei este programat miercuri, la Cheile Grădiștei, cu CSM Slatina, echipă de Liga a 2-a antrenată de brașoveanul Dinu Todoran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE