29 C
Braşov
AcasăSportHandbal: Concluziile Simonei Gogîrlă după dubla amicală dintre U Cluj și...

Handbal: Concluziile Simonei Gogîrlă după dubla amicală dintre U Cluj și Corona Brașov

l Brașovencele au pierdut ambele meciuri de pregătire cu U Cluj, dar antrenoarea Coronei consideră că testele au fost utile
l „Am văzut progresul pe care mi-l doream dar și punctele slabe“, a spus Simona Gogîrlă

- Advertisement -

Echipa de handbal Corona Brașov (Divizia A) a jucat miercuri și joi, două partide amicale, în deplasare, cu Universitatea Cluj (Liga Națională). Chiar dacă au avut în față o formație care activează în prima ligă, jucătoarele Coronei au avut prestații bune. În primul meci, Corona a pierdut la limită, 25-24 (12-10) iar în cel de-al doilea joc, la o diferență de patru goluri, 34-30 (21-16).

„M-am bucurat să văd la fete poftă de joc“

Antrenoarea Coronei, Simona Gogîrlă, a declarat după cele două partide cu Universitatea Cluj, că a încântat-o pofta de joc a fetelor. „Au fost două partide foarte bune pentru noi și mă bucur că am putut face această deplasare pentru că este important să ne testăm în compania unor echipe din primul eșalon. M-am bucurat să văd la fete poftă de joc și pot spune că au avut multe momente în care jocul lor a fost așa cum cerem, cu luciditate pe atac și cu o apărare bună. Au apărut însă și acele momente de relaxare de care orice adversar profită. Una peste alta, am văzut progresul pe care mi-l doream dar și punctele slabe la care trebuie să lucrăm. Le felicit pe fete pentru ce au făcut bun și am încredere că împreună vom repara ce este de reparat în jocul nostru, până când încep jocurile oficiale și la noi. Trebuie să ducem nivelul jocului acolo unde știu sigur că această echipă poate fi”, a spus Gogîrlă.

Rebeca Necula a dat 9 goluri Coronei

- Advertisement -

La U Cluj în cele două meciuri amicale cu SCM Corona Brașov a ajucat și Rebeca Necula. Formată la Braşov, la CSŞ Dinamo Braşov, a trecut apoi la Transilvania Braşov, după care a făcut pasul la Corona Braşov. În toamna lui 2019, braşoveanca a plecat de la Corona la Universitatea Cluj, pentru că ardea de nerăbdare să joace la seniori. În cele două jocuri amicale contra Coronei, Necula a marcat 9 goluri ( 5 în amicalul și miercuri și 4 în jocul de ieri). Universitatea Cluj ocupă ultimul loc în LNHF, cu eșecuri pe linie, 6 meciuri, 6 înfrângeri. Corona Brașov conduce Seria A din Divizia A de handbal feminin cu punctaj maxim după primele trei jocuri disputate.

Marcatoarele Coronei în dubla cu U Cluj

În prima partidă disputată miercuri, în Sala Sporturilor „Horia Demian“, cu U Cluj, pentru Corona au marcat: Gogîrlă 6, Bujor 6, Berbece 3, Munteanu 2, Smbatian 2, Ugran 1, Bitay 1, Terzic 1, Darie 1, Kicsi 1, în vreme ce în al doilea joc și-au trecut numele pe lista marcatoarelor Smbatian 8, Gogîrlă 6, Berbece 4, Terzic 4, Olaru 3, Lăcătuș 2, Bărăbaș 1, Bujor 1, Darie 1.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE