Acasă Comunicate COMUNICAT DE PRESĂ: Anunț finalizare proiect „Creșterea competitivității societății Atolis SRL prin...

COMUNICAT DE PRESĂ: Anunț finalizare proiect „Creșterea competitivității societății Atolis SRL prin achiziția de active”

Data publicării: 22.01.2021

Societatea Atolis SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Cresterea competitivitatii societatii Atolis SRL prin achizitia de active”, Cod MySMIS: 131169.

Proiectul „Creșterea competitivității societății Atolis SRL prin achiziția de active”, cod MySMIS: 131169, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către Atolis SRL și are o valoare totală de 1.409.285,75 lei, din care 949.973,62 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei în calitate de Autoritate de Management a programului, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 10.06.2019 – 28.02.2021.

Obiectivele proiectului sunt:
Creșterea competitivității societății Atolis SRL prin achiziționarea a 2 echipamente tehnologice pana la sfârșitul perioadei de implementare a proiectului.
Menținerea locurilor de muncă cel puțin la nivelul anului de referinta 2018 (3 locuri de munca) pe perioada de implementare și de monitorizare a investiției și crearea a 5 noi locuri de muncă pană la sfarșitul perioadei de implementare și menținerea acestora pe întreaga perioadă de monitorizare.
Realizarea unui număr de 5 tipuri de produse îmbunatățite ca urmare a realizării investiției propusă în prezentul proiect, începând cu primul an de operare al investiției.

Rezultatele proiectului sunt:
• 3 locuri de muncă menținute + 5 noi locuri de munca create;
• 2 echipamente tehnologice achiziționate – strung cu comandă numerică tip 1, strung cu comandă numerică tip 2;
• 5 tipuri de produse semnificativ îmbunatățite.
Impactul investiției la nivelul localității/ regiunii: crearea a 5 noi locuri de muncă din care un loc de muncă ocupat de o persoană care provine din categorii de persoane dezavantajate, creșterea competitivității societății ATOLIS SRL prin achiziția a 2 echipamente tehnologice performante, creșterea nivelului de trai a personalului nou angajat, creșterea competitivității mediului de afaceri regional.

Adresa: Str. 13 DECEMBRIE, nr. 15, Sc. E,
Ap. 7, Mun. Brasov, judetul Brasov,
Tel: 0724341040, Mail: office.atolis@gmail.com

Cum arată mormântul Mădălinei Manole, la aproape 11 ani de la moartea ei