29 C
Braşov
AcasăSportSpecial: Aurel Țicleanu, 62. A anticipat dezastrul din fotbalul brașovean

Special: Aurel Țicleanu, 62. A anticipat dezastrul din fotbalul brașovean

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Fostul mare internațional a antrenat trei echipe la Brașov: Tractorul, Corona și FC Brașov

Aurel Țicleanu a împlinit ieri vârsta de 62 de ani. Fostul mare internațional și acum membru al Comisiei Tehnice a FRF, are legături cu fotbalul brașovean pentru că aici a antrenat trei echipe: Tractorul Brașov, Corona Brașov și FC Brașov. La toate cele trei echipe brașovene a stat puțin, chiar dacă a avut rezultate bune.

A demisionat de la FC Brașov, deși era neînvins!

- Advertisement -

Ultima experiență ca antrenor în Liga I a fost la FC Brașov în 2013. Câștigase un meci cu Poli Timișoara, iar în două jocuri stegarii terminau la egalitate cu Cehlăul și FC Vaslui. Neînvins pe banca stegarilor, Țicleanu avea să plece după jocul cu FC Vaslui. După o dispută cu Ioan Neculaie. „Regret că am fost nevoit să plec de la FC Brașov, însă ce ar trebui să faci atunci când patronul vine la finalul partidei și îți spune că ești liber? Mulți spun că m-am grăbit să anunț că plec, însă nu puteam să rămân. Îmi place să lucrez undeva unde sunt dorit, nu să stau cu teamă că patronul este nemulțumit“, explica Țicleanu în 2013 despărțirea de FC Brașov.


Țicleanu, avertisment către Neculaie: „Puteți ajunge în prăpastie“

Acum, după opt ani de la plecarea de la FC Brașov, Țicleanu rememorează o discuție pe care a avut-o cu Neculaie. „În amintesc o discuție cu Neculaie în care i-am spus „vedeți că drumul pe care îl alegeți pare a fi o autostradă, însă puteți ajunge în prăpastie. Puteți alege însă o cărare mai anevoioasă, dar care poate duce la performanță. Mi-a răspuns sec: «Lasă, dom’le că știu eu». Am văzut ce bine știe și unde este acum FC Brașov“, a povestit Țicleanu.

Țicleanu: „Nu cumva Brașovul nu a avut conducători?“

Tot referitor la fotbalul brașovean, Țicleanu dezvăluie și o discuție pe care a avut-o, la București, cu Romeo Pașcu. „I-am spus direct lui Romică: Brașovul a avut tradiție în fotbal? Da! Brașovul a avut fotbaliști mari? Da! Brașovul are suporteri? Da! Brașovul a avut antrenori de mare valoare? Da! Păi, atunci unde e problema nea’ Romică? Nu cumva Brașovul nu a avut conducători buni? De ce un oraș de talia Brașovului nu are fotbal de performanță? Sunt foarte multe orgolii“, a spus fostul mare fotbalist. La mulți ani, Aurel Țicleanu!

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE