4.8 C
Braşov
AcasăStiri BrasovCând se deschide Aeroportul Brașov?

Când se deschide Aeroportul Brașov?

Până la mijlocul anului 2021, cele mai multe lucrări de infrastructură care se derulează la Aeroportul Brașov vor fi finalizate, astfel că se va trece la certificarea fiecărui obiectiv din cadrul masterplanului acestui proiect. Pentru ca aeroportul să devină funcțional este nevoie și de implicarea altor instituții ale statului, chiar dacă Consiliul Județean finalizează lucrările de infrastructură.
„Avem mai multe contracte în implementare, unele au termen de finalizare luna martie, altele sunt în curs de execuție. Sperăm ca în cursul acestei veri să finalizăm marea parte a lucrărilor pe care le avem la infrastructură, să trecem la certificarea fiecărui obiectiv din cadrul masterplanului aeroportului în așa fel încât ca până la jumătatea anului să avem certitudinea că acest obiectiv este certificat și poate deveni funcțional. Pentru acest lucru este necesară și implicarea altor instituții care vor funcționa în cadrul aeroportului. Vorbim de mai multe organigrame de la mai multe instituții. Foarte importantă va fi partea de operare. Am vorbit cu reprezentanții de la Romatsa să vină în sprijinul nostru, astfel încât în cursul acestui an să putem pune în valoare acest obiectiv”, a declarat Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

4 COMENTARII

  1. De deschis se poate deschide, pentru vizitat,băut o cafea,pentru centru de vaccinare….problema e cand va fi functional, așa trebuia să pui intrebarea ..niciodată!!va fi raspunsul…încă nu e prins în culoarele de zbor certificate de agenția internațională de transport aerian!!..asa ca nici în țară nu se poate zbura…va fi primul muzeu aviatic în aer liber …

  2. Atâta Tam Tam… Nu vorbește nimeni de rețelele exterioare, gaz, apa, canalizare menajera. Drumuri și parcări interioare, clădiri auxiliare…Nu poate funcționa fără toate acestea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE