19.7 C
Braşov
AcasăSportStrigăt de revoltă: Mama Aniei Caill, protest la MTS

Strigăt de revoltă: Mama Aniei Caill, protest la MTS

l Dana Caill, mama schioarei de la Corona, a pichetat sediul MTS și a solicitat o întrevedere cu ministrul Carol Eduard Novak
l „Este ultima speranță de a restabili adevărul și dreptatea“, spune mama schioarei legitimată la Corona Brașov

- Advertisement -

Dana Caill, mama schioarei Ania Caill de la SCM Corona Brașov, a protestat în fața Ministerului Tineretului și Sportului, pentru că sportiva n-a primit dreptul de participare la Cupa Mondială de schi.

A pichetat sediul MTS

Lotul pentru Cupa Mondială (8-21 februarie) de la Cortina D’Ampezzo (Italia) a fost făcut public de Federația Română de Schi și trimis organizatorilor, 18 ianuarie fiind ultima zi de înscriere la această competiție. Ieri dimineață, Dana Caill a pichetat sediul MTS și a solicitat o întrevedere cu ministrul Carol Eduard Novak. „Este ultima speranță de a restabili adevărul și dreptatea. Vreau să discut cu domnul ministru și să vedem, alături de oficialii de la FR de Schi, care sunt criteriile care au stat la baza acestei decizii, în special reacția domnului secretar general al Federației, Puiu Gașpar. Competiția începe pe 8 februarie în Italia și nu e normal să nu participe și Ania, în condițiile în care are performanțe deosebite an de an”, a declarat pentru ProSport Dana Caill.

Puiu Gașpar: „Am ajuns să trăim momente uluitoare“

- Advertisement -

În replică, secretarul general al FR de Schi, Puiu Gașpar, spune că „obrăznicia mamei nu are limite“.„Am ajuns să trăim momente uluitoare în țară, în care părinții fac ei loturile de sportivi. Domnișoara Caill face ce vrea ea de ani buni, fără să se alinieze la programul sportivilor federației noastre. În schimb, mama ei o consideră cea mai valoroasă schioare din România. Că lucrurile nu stau deloc așa o arată rezultatele din ultimii doi ani. În ultima perioadă, la toate competițiile la care a participat, s-a clasat fie pe ultimul loc, fie a abandonat. Dar obrăznicia mamei acestei domnișoare nu are limite. Peste tot ne acuză, fără a avea argumente solide”, a declarat secretarul general al FR de Schi, Puiu Gașpar pentru sursa citată. Schioarea Ania Caill, sportivă legitimată la clubul CSM Corona Braşov, a câştigat în luna februarie a anului trecut, la Pila, în Italia, locul 2 în Cupa Europei, devenind astfel cea mai importantă schioare a României, rezultatul Aniei fiind cel mai bun din ultimii 30 de ani.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina