1.7 C
Braşov
Acasă Comunicate COMUNICAT DE PRESĂ: Anunț finalizare proiect „Creșterea competitivității societății Atolis SRL prin...

COMUNICAT DE PRESĂ: Anunț finalizare proiect „Creșterea competitivității societății Atolis SRL prin achiziția de active”

Data publicării: 20.01.2021

Societatea Atolis SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Cresterea competitivitatii societatii Atolis SRL prin achizitia de active”, Cod MySMIS: 131169.

Proiectul „Creșterea competitivității societății Atolis SRL prin achiziția de active”, cod MySMIS: 131169, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către Atolis SRL și are o valoare totală de 1.409.285,75 lei, din care 949.973,62 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei în calitate de Autoritate de Management a programului, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 10.06.2019 – 28.02.2021.

Obiectivele proiectului sunt:
Creșterea competitivității societății Atolis SRL prin achiziționarea a 2 echipamente tehnologice pana la sfârșitul perioadei de implementare a proiectului.
Menținerea locurilor de muncă cel puțin la nivelul anului de referinta 2018 (3 locuri de munca) pe perioada de implementare și de monitorizare a investiției și crearea a 5 noi locuri de muncă pană la sfarșitul perioadei de implementare și menținerea acestora pe întreaga perioadă de monitorizare.
Realizarea unui număr de 5 tipuri de produse îmbunatățite ca urmare a realizării investiției propusă în prezentul proiect, începând cu primul an de operare al investiției.

Rezultatele proiectului sunt:
• 3 locuri de muncă menținute + 5 noi locuri de munca create;
• 2 echipamente tehnologice achiziționate – strung cu comandă numerică tip 1, strung cu comandă numerică tip 2;
• 5 tipuri de produse semnificativ îmbunatățite.
Impactul investiției la nivelul localității/ regiunii: crearea a 5 noi locuri de muncă din care un loc de muncă ocupat de o persoană care provine din categorii de persoane dezavantajate, creșterea competitivității societății ATOLIS SRL prin achiziția a 2 echipamente tehnologice performante, creșterea nivelului de trai a personalului nou angajat, creșterea competitivității mediului de afaceri regional.

Date de contact beneficiar:
Adresa: Str. 13 DECEMBRIE, nr. 15, Sc. E,
Ap. 7, Mun. Brasov, judetul Brasov,
Tel: 0724341040, Mail: office.atolis@gmail.com

www.regio-adrcentru.ro

www.inforegio.ro I facebook.com/inforegio.ro
Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

Șah la Primar: Directorul Poliției Locale blochează restructurarea instituției

l Cercetarea penală poate dura luni de zile Scandalul „Examenele din Poliția Locală” a luat o turnură „dramatică” ieri. În urma dezvăluirilor din presă legate...

Semințe țărănești, gratis pentru grădinari

Asociația Eco Ruralis distribuie în mod gratuit semințe țărănești către țăranii și grădinarii doritori, din România. Castraveți, ardei, dovleci și dovlecei, tomate de toate...

Fără permis, cu mașina nevestei

Ieri seară, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 50 ani, cetățean italian, care conducea un autovehicul pe DJ104A,...

137 brașoveni fără mască, amendați

În ultimele 24 de ore, polițiștii brașoveni au verificat 113 de locații, 47 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea...

COMENTARII RECENTE